»Frihet«

»Alla aspekter av dig själv flyter samman i en färgrik dans. Det är inte längre viktigt för dig att förstå ovh hålla ordning. Du har släppt kontrollen ovh gläds över allt livet har att erbjuda. Kaos är inte längre ett hot utan en lättsam ordning.«

Målningarna i serien “Frihet” kommer från Lee Seger Healingkort, även om de är gjorde separat från kortleken och även långt efteråt – förutom målningen som heter  “Frihet” som är originalet till det sista kortet i korleken, med samma namn.

Om du är intresserad av någon av målningarna, så hör av dig så kan vi diskutera vidare. Tack!

1. ”YOUR TRUE NATURE ” 89 x 116 CM ACRYLIC ON CANVAS. 2018

Detta är en målning som är gjord efter kortet “JAG” i kortleken och den berättar en historia om att vara sann mot det som är mest jag.

»Fjäderns färger symboliserar hur alla aspekter av dig gör dig til den du är och fjädern själv står för din förmåga att flyga högt. Den svarta bakgrunden vill tala om för dig att du är trygg i det okända. Du är på väg till dig själv.«

SEK 18.000

2. ”THE FREEDOM IS YOURS” 50×60 CM. ACRYLIC ON CANVAS. 2015

Detta är originalet till kortet “Frihet” i kortleken. Jag målade denna innan jag ens börjat med kortleken, men när det var dags att bestämma hur det sista kortet skulle se ut, blev målningen ett självklart val, trots att resten av korten är gjorda i pastell. “The freedom is yours” finns även som print i två storlekar. Se här om du är intresserad.

»Alla aspekter av dig själv flyter samman i en färgrik dans. Det är inte längre viktigt för dig att förstå ovh hålla ordning. Du har släppt kontrollen ovh gläds över allt livet har att erbjuda. Kaos är inte längre ett hot utan en lättsam ordning.«

SEK 15.000

© Lee Seger 2019

Ditt Magiska Jag – ute nu!

Den här boken visar på olika vägar till ett roligare och mer magiskt liv. Ett liv som sätter dig i kontakt med den fantastiska inre värld som är din. Som ger den yttre världen helt andra perspektiv och som gör det svåra enklare och ger det vardagliga guldkant.

läs mer

Lär känna dina symptom

Vår fantastiska kropp brukar tala om för oss när något vill bli helat och när vi förstår att symptomen den visar upp, enbart är ett sätt att göra oss uppmärksamma – då blir det mycket lättare att fokusera på det som verkligen hjälper oss framåt.

läs mer

Månen & den feminina energin

Denna ljuvliga workshop, som jag verkligen ÄLSKAR, ger jag två gånger i sommar. I Västerås hos Lifvets Träd den 1 juni och i Malmö hos Holistic Mama den 20 juli.

läs mer

Workshop i Åhus

Välkommen på min inspirerande och visionära workshop , Ditt Magiska Jag – denna gång på Åhus Finest Yoga

läs mer

Vägledning i Malmö

Vill du träffa mig för en vägledning? Tre måndagar i sommar finns jag hos Holstic Mama på Davidshallsgatan 11 i Malmö, för 45 minuters sessioner.

läs mer

Premiär!!! Ditt Magiska Jag– workshop

Kom och fira med mig!!! Smygpremiär på boken och första workshopen där vi tillsammans undersöker vad det innebär att vara magisk och hur vi dag för dag kan skapa ett glimrande liv för oss själva, jorden och allt annat levande.

läs mer