»Frihet«

»Alla aspekter av dig själv flyter samman i en färgrik dans. Det är inte längre viktigt för dig att förstå ovh hålla ordning. Du har släppt kontrollen ovh gläds över allt livet har att erbjuda. Kaos är inte längre ett hot utan en lättsam ordning.«

Målningarna i serien “Frihet” kommer från Lee Seger Healingkort, även om de är gjorde separat från kortleken och även långt efteråt – förutom målningen som heter  “Frihet” som är originalet till det sista kortet i korleken, med samma namn.

Om du är intresserad av någon av målningarna, så hör av dig så kan vi diskutera vidare. Tack!

1. ”YOUR TRUE NATURE ” 89 x 116 CM ACRYLIC ON CANVAS. 2018

Detta är en målning som är gjord efter kortet “JAG” i kortleken och den berättar en historia om att vara sann mot det som är mest jag.

»Fjäderns färger symboliserar hur alla aspekter av dig gör dig til den du är och fjädern själv står för din förmåga att flyga högt. Den svarta bakgrunden vill tala om för dig att du är trygg i det okända. Du är på väg till dig själv.«

SEK 18.000

2. ”THE FREEDOM IS YOURS” 50×60 CM. ACRYLIC ON CANVAS. 2015

Detta är originalet till kortet “Frihet” i kortleken. Jag målade denna innan jag ens börjat med kortleken, men när det var dags att bestämma hur det sista kortet skulle se ut, blev målningen ett självklart val, trots att resten av korten är gjorda i pastell. “The freedom is yours” finns även som print i två storlekar. Se här om du är intresserad.

»Alla aspekter av dig själv flyter samman i en färgrik dans. Det är inte längre viktigt för dig att förstå ovh hålla ordning. Du har släppt kontrollen ovh gläds över allt livet har att erbjuda. Kaos är inte längre ett hot utan en lättsam ordning.«

SEK 15.000

© Lee Seger 2019

Syster måne – en relation att återknyta till

Månens olika faser är en aspekt av rytm som vi har mycket att vinna att vara i synk med. Många tror att det är vidskeplighet att vi blir påverkade av månen men vill man hitta balans i livet kan det vara värt att undersöka hur det verkligen ligger till för just en själv.

läs mer

Månen & den feminina energin

Denna ljuvliga workshop, som jag verkligen ÄLSKAR, ger jag två gånger i sommar. I Västerås hos Lifvets Träd den 1 juni och i Malmö hos Holistic Mama den 20 juli.

läs mer

Premiär!!! Ditt Magiska Jag– workshop

Kom och fira med mig!!! Smygpremiär på boken och första workshopen där vi tillsammans undersöker vad det innebär att vara magisk och hur vi dag för dag kan skapa ett glimrande liv för oss själva, jorden och allt annat levande.

läs mer

Livsfilosofiskt forum i Malmö

Den 13 mars 19.00 - 21.00 håller jag min föreläsning Ett glimrande liv för Dig, Jorden och Allt annat levande! ”Vi är mitt uppe i ett svindlande äventyr och det mest makalösa med det är att vi inte bara förändrar våra egna personliga liv, utan även världen i sin...

läs mer

Meditation i Malmö

Välkommen till fyra livsbejakande meditationskvällar i Malmö, fyra torsdagar i rad. Under den här kursen har vi olika teman för varje träff. Vi BALANSERAR, HELAR, går djupare och EXPANDERAR och vi MANIFESTERAR inför framtiden.

läs mer

Daybyday Community

Daybyday Community är nu igång och du är varmt välkommen i för att inspireras, känna gemenskap och hitta vägar till det helande du behöver. Nya teman varje månad, ett ständigt växande bibliotek med meditationer, övningar och inspirerande texter. En distanshealing i månanden och förstås både daglig vägledning och Lees Vecka.

läs mer

Jämbördiga relationer

Om balans är årets huvudtema, som jag skrev om i förra krönikan, är det inte konstigt att våra relationer också behöver ses över. Balans handlar ju inte bara om att hitta en rytm som passar oss. Utan det handlar lika mycket om vilka människor vi omger oss med, och hur vår relation till dem ser ut.

läs mer

Dröm- och symboltolkning

En hel dag bland drömmar och symboler – kan det bli bättre? Att lyssna på sin vägledning, vare sig den kommer under natten eller i vaket tillstånd via tecken, synkronicitet eller samtal – gör livet makalöst magiskt. När vi tolkar, och det kan alla göra, får vi en djupare förståelse för vad som pågår i våra liv.

läs mer