Välj en sida

Lee Seger

»Vår uppfattning om livet är baserad på olika historier. Minnen som berättar om vår barndomen, berättelser om det som pågår i nuet, eller tankar om vår kollektiva bakgrund. Med berättandet skapar vi en mening, och det är den starkaste känslan, tidens tand och berättarens håg som avgör vilka historier som fortsätter att berättas.

 När vi väljer att berätta en ny eller aningen annorlunda historia, helar vi inte bara det som skaver i de gamla berättelserna, utan vi öppnar också dörrar för en framtid fylld med möjligheter som vi kanske inte visste fanns. «

Så här inleds min roman Arvet från Atlantis som kom ut i oktober 2023 på Lava förlag. Citatet säger väldigt mycket om mig och min syn på livet, utveckling och helande. Att se på livet i form av olika berättelser gör livet mjukare och mer flexibelt. Ingenting är hugget i sten, och även minnet av de mest förfärliga upplevelser kan med tiden ersättas med andra minnen. Andra berättelser. Denna syn på livet ger oss möjlighet att nyfiket, såväl som ömsint och kärleksfullt, röra oss framåt. Framåt till den där magiska platsen inom oss som gör att det kännas tryggt att vara här och nu. I närvaron.

Det finns så otroligt mycket mer att upptäcka om livet och vad det innebär att vara människa, och för mig blir livet ett ännu större äventyr när jag håller mig öppen för det faktum att jag har så oändligt mycket kvar att lära. Att det jag tror mig veta kanske bara innehåller en bråkdel av sanning, trots att det känns sant just nu. Det är frihet för mig.  

MITT FÖRFATTARSKAP

Jag skrev min första egna bok Revan i horisonten 2011, och gav ut den på eget förlag. Det är en roman om andlig utveckling, och om vad som händer när man ställer sig frågan hur det skulle kännas att inte vara rädd.

2016 kom min kortlek ut, Lee Seger Healingkort, som jag både illustrerat och skrivit. Den är verkligen väldigt älskad, och jag har inga som helst problem att själv säga att den är magisk och djupt utvecklande. Anledningen till det är att jag vet inte hur många mail, meddelande, sms och samtal jag fått där användare berättat just det. Min förhoppning är att den bara har börjat sin resa ut i världen, och att många fler ska komma att vilja arbeta med den. Även kortleken gavs ut på mitt eget förlag Lee Seger Books and Art AB.

2018 gjorde jag en nyutgåva av Revan i horisonten. Uppdaterade den och gav den ett nytt ljuvligt omslag som vanligt designat av Misan Friberg på Artindustry, som gör all min formgivning.

Ditt Magiska Jag13 steg till ett glimrande liv för dig, jorden och allt annat levande kom ut 2019 och läses till min stora glädje fortfarande. Boken är grunden i Sanne Soleil och min stora utbildning till Andlig Coach. Det är en bok som lägger grunden för ett annat sätt att leva, som uppmanar till reflektion och ger hopp om framtiden. Även denna bok på eget förlag.

Arvet från Atlantis – ett svindlande äventyr genom tid och rum. Med avstamp i nutid och med en resa som tar oss 3300 år tillbaka i tiden till Egypten och kung Akhenaton och drottning Nefertiti och deras spirituella revolution. Första delen i en triologi om hur Hannah och hennes systrar är med och räddar vår framtid. Boken ut oktober 2023 och ljudboken kommer att komma i slutet av 2024. Då återigen på min eget förlag. 

 Normalt skriver jag om sådant jag kan och vill dela med mig av. För att skriva denna roman fick jag verkligen vända ut och in på mig själv, just för att jag inte hade en aning om vart berättelsen skulle ta vägen – och jag älskade varje minut av det. Del 2 av trilogin är vad jag skriver på just nu. Vilken lycka!

MITT MÅLERI

Jag har faktiskt en förberedande konstskola i bagaget, från 1983 tror jag – för övrigt är jag helt autodidakt. Efter konstskolan blev det design och textilformgivning, och sedan en massa annat. Själva måleriet tog jag inte upp igen förrän 2015. Det sista kortet i min kortlek, frihet, var en av de första målningarna jag gjorde. Nu är måleriet en mycket viktig del av mig och fungerar som härlig balans till skrivandet. 

På ett sätt är kanske mina serier lite spretiga, men jag tror ändå att det börjar synas att det är jag som målat dem. Jag leker och provar mig fortfarande fram, och måleriet är helt och hållet luststyrt. Det är mer eller mindre abstrakta målningar i akryl och mineralfärg. 

Till min stora glädje säljer jag bra, både via utställningar men kanske främst över mina digitala plattformar, samt de jag medverkar på som konst.se. Många av mina målningar finns som Fine Art Prints. 

WEBBUTBILDNINGAR

Förutom den sju månader långa utbildningen Andlig Coach, som jag har gjort tillsammans med Sanne Soleil, har jag även gjort tre andra webbkurser. Älska ditt företag, Vakna med kärlek och Moon Sisters. Mina egna kurser kan du läsa om här på sidan, medan Andlig Coach finns på www.andligcoach.se 

TERAPEUTISK OCH ENERGITRANSFORMERANDE HEALING

 Att vara healer har under lång tid varit min passion och absoluta lycka. Jag är oerhört tacksam över den möjlighet som följt mig under så många år, att få följa ibland helt främmande människor ner i deras mest magiska djup. Att se dem resa sig, göra upp med det gamla och sakta men säkert börja skapa det liv de önskar. Känslomässigt så väl som materiellt och professionellt.

Min absoluta övertygelse är att allt kan helas och att alla kan göra det. Dessutom tror jag att det är det viktigaste vi kan göra, att det är vårt absoluta syfte i detta tidevarv. När vi helar oss själva skapar vi inte bara utrymme för andra att göra det samma, vi skapar dessutom en annan energi på jorden som gör att vi framöver kommer att fatta andra beslut. En människa i balans, skapar en värld i balans. Inget är mer viktigt än det – för oss och för vår värd – Gaia.

Jag har varit verksam som healer sedan 2005 och har haft tusentals sessioner. Idag ger jag inte längre några privatsessioner, men sedan 2020 ger jag i stället en 18 månader låg utbildning för de som vill lära sig att arbeta enligt den metod som jag utvecklat under mina år. Det är en djupt kärleksfull metod som helar på djupet samtidigt som den stärker och ger utrymme för det som vill komma in i klientens liv. Vi har en sida där du kan kan läsa mer. Terapeutisk Healing.

»Att helas innebär att man är detektiv i sitt eget liv och att vara healer
innebär att man tror att det är möjligt.«

LITE FAKTA…

Jag har haft en livslång spirituell resa, med allt vad det inneburit av motstånd, tvivel, villkorslös kärlek, äventyr, utveckling, insikter, mer villkorslös kärlek och en ständigt växande nyfikenhet. Precis som så många andra har jag utvecklats i takt med att energierna och möjligheterna på jorden har förändrats.

Aktiv som healer och andlig vägledare/spirituell lärare har jag varit sedan 2005. Mängder av sessioner, workshops, föreläsningar och att driva en healingskola har lagt grunden för det jag idag skriver, utbildar och föreläser om. Erfarenheterna från mitt eget liv är dock lika viktiga som de jag fått som healer och vägledare åt andra.

Min bakgrund är inom formgivning, reklam och kommunikation. En fil kand i beteendevetenskap med inriktning psykologi och arbetsvetenskap som akademisk utbildning och förberedande konstskola, design och textilutbildning som kreativ bas.

Jag har drivit egen reklambyrå, varit kommunikationskonsult med fokus på ledarskap, CSR och kundrelationer. Arbetat som programledare och adjunkt på Malmö Universitet (då högskola) under sju år. Utöver det har jag varit min egen, med eller utan anställda.

Idag driver jag Lee Seger Books and Art AB och skriver böcker, krönikor, gör webbutbildningar och meditationer. Och målar förstås!

Kontakta mig gärna om du vill veta mer hello@leeseger.com

ARTIKLAR OM MIG OCH ARVET FRÅN ATLANTIS

Reportage i tidningen Free, maj – juni 2024. Läs här

Reportage  i tidningen Nära oktober 2023. Läs här

ARTIKLAR OM MIG OCH HEALINGKORTEN

Reportage  i tidningen Nära maj 2020. Läs här
Intervju i tidningen Nära oktober 2017. Läs här
Intervju i tidningen Inspires sommarnummer 2017. Läs här
Reportage i tidningen Free, januari – februari 2017. Läs här
Intervju från Livsenergi, oktober 2016, där kortleken var månadens erbjudande. Läs här

ARTIKLAR OM MIG OCH DITT MAGISKA JAG

Reportage i tidningen Inspire, februari 2020. Läs här
Reportage i tidningen Free, november – december 2019. Läs här

ARTIKLAR OCH TEXTER AV MIG

SAMMARBETSPARTNERS

Misan Friberg på Artindustry gör all min formgivning. Mina böcker, annonser, reklamblad och diplom. Allt som är vackert med mina saker bär hennes hand. Även den här fina sajten är förstås hennes form. Vårt samarbete går långt tillbaka och mina projekt känns idag inte kompletta utan hennes del i dem.

Min redaktör Pernilla Svensson, är den tryggaste av klippor att luta mig mot i mitt romanskrivande. Hon är en språkhealer av rang, och gör alltid mina texter bättre. 

De vackra bilderna du ser på sidan här har ljuvliga fotografen Linda Eliasson tagit. Torbjörn Lagerwall är också en av mina favoritfotografer som genom åren tagit många av mina bilder. Tobbe står också ofta bakom kameran till våra filmer. De ljusblåa bilderna har Charlotte T Strömwall tagit, lika fina de.

Elsa Esmeralda Hedberg gör den magiskt vackra musiken till mina meditationer. Finns i mina utbildningar och en hel del även på Spotify.

Tommy Falk är ytterligare en av mina klippor. Det är hans förtjänst att mina hemsidor är så väl välfungerande. Vissa människor och deras kompetens är man helt enkelt extra tacksam över. 

TEXT ATT ANVÄNDA TILL PRESENTATIONER

Lee Seger är konstnär, författare och terapeutisk och energitransformerande healer som sedan 2005  arbetat med att vägleda klienter och deltagare att hitta sin unika förmåga, sin självkärlek, styrka och enorma potential. Med sina healingkort, böcker och utbildningar inspirerar hon på ett avslappnat och inkännande sätt oss att våga förändras – precis så som hon själv också gjort och gör. Lee lever som hon lär och har gott om erfarenheter som både får oss att skratta igenkännande, och får oss att se oss själva med mer kärleksfulla ögon.

Pressbilder finns i menyn. 

0
    0
    Din varukorg
    Din Varukorg är tomTillbaka till Shopen