Revan i horisonten

CITAT UR BOKEN

»Vi står inför en fantastisk möjlighet att ändra på allt detta.
Livet behöver inte vara hårt. Det behöver inte vara en kamp med få vinnare och många förlorare. Det kan istället vara lätt enkelt och mycket kärleksfullt, och den förändringen – den börjar med oss själva.«

Veras liv är bra. Skilsmässan var smärtfri, jobbet är toppen, barnen har det bra och även om det är tråkigt de veckor de är hos sin pappa är hon tillfreds med livet. Eller? Någonting inom henne pockar på uppmärksamhet och när hon under en föreläsning ställs inför frågan vad det skulle innebära att på djupet älska sig själv, känner Vera att hon är tvungen att hitta svaret på den frågan. Tillsammans med några vänner, föreläsaren och en bok låter hon funderingarna leda henne in på helt nya vägar och inget blir riktigt som förut.

UTDRAG UR BOKEN

Okej, Vera hade en ingrediens för att våga möta sig själv. Men den räckte inte. Hon kunde ju inte gå omkring och vara helt fokuserad på att våga hela tiden. Vad behövde hon mer? Vera satt still en lång stund. Plötsligt kom hon att tänka på sina barn och hur hon behandlade dem när de var rädda och behövde övervinna sin rädsla. Hon brukade lugna dem. Säga att

de klarar det, att hon står här bakom om de behöver henne, att hon finns här alltid. När Vera tänkte detta for det en rysning över hela henne. Från toppen av huvudet och längs med nacken och ryg- gen. Som om någon hällde något över henne. Hon satt blickstilla. Instinktivt kände hon att hon inte var ensam. Var det så? Att hon inte var ensam?

PROVLÄS FÖRSTA KAPITLET HÄR

Köp boken hos Bokus  eller  Adlibris  eller beställ i shopen för ett signerat exemplar.

CITAT UR BOKEN

»Jag skulle vilja påstå att våra rädslor är vår största fiende. De får oss att leva långt under vår egentliga potential och i mångt och mycket anpassar vi hela vårt liv efter dem. Det gör man inte med kärlek. Kärleken gör mig fri medan mina rädslor begränsar mig. Så frågan jag ständigt ställer mig är: Hur vill jag leva? Rädd eller med ett öppet hjärta?«

LÄSARRECENSIONER

»Tack av hela mitt hjärta för boken du skrivit. Jag började läsa den igår, på färjan till landet. Jag fastande direkt! De sista dagarna av min ledighet ska jag bara ägna åt denna upplevelse. Arbetet och vardagen går igång på tisdag och jag vet redan nu att mitt tankesätt har börjat förändras … Tack än en gång för den skjutsen.«

”Läser din bok – Revan i horisonten. Underbara bok, känns som delar av mitt eget liv lyfts fram i nytt ljus. Kanske kan jag också hitta, växa och hela mitt inre! Den ger mig hopp, ljus, kärlek. Tack!!!”

»Så ljuvlig & så hög igenkänningsfaktor. Tårarna trillade.«

”Har precis läst ut din bok. Så fantastiskt inspirerande och givande den är. Många tankeställare och mycket tips. Jag har verkligen lärt mig mycket om mig själv, och även många ahaupplevelser.”

”Klok, fin och mycket läsvärd bok. Den hjälper mig i min läkningsprocess och i mitt sökande efter MIG.”

“Ännu en helt underbar bok. Hög igenkänning. Heja Vera!!

”Det kunde varit jag.”

”Sträckläste, den kunde inte sparas. Många tankar väcktes.”

”Jag läste lite för fort, så nu läser jag om den med lite mer eftertanke. Gillar!”

”Har läst din bok nu och tyckte mycket om den. Väntar med spänning på del två.”

”Den är skriven på ett sätt som gjorde att det var lätt att hänga med, även om man är ny med att jobba med sig själv. Jättebra!”

”Med tanke på hur väldigt vackert skrivna dina kort är ser jag superduper mycket fram emot att få läsa en hel roman av dig.”

”Det känns som om det är två böcker i samma bok.”

»Så ljuvlig & så hög igenkänningsfaktor. Tårarna trillade.«

”Har precis läst ut din bok. Så fantastiskt inspirerande och givande den är. Många tankeställare och mycket tips. Jag har verkligen lärt mig mycket om mig själv, och även många ahaupplevelser.”

”Klok, fin och mycket läsvärd bok. Den hjälper mig i min läkningsprocess och i mitt sökande efter MIG.”

Titel: Revan i horisonten

Författare: Lee Seger

Formgivning, omslag och inlaga: Misan Friberg, Artindustry

ISBN: 978-91-983431-1-3

Förlag: Lee Seger Books and Art AB

Distributör: Stjärndistribution

BOKUS

ADLIBRIS

VILL DU BLI ÅTERFÖRSÄLJARE?

För att bli återförsäljare är allt du behöver en F-skattsedel. Gå till Stjärndistributions hemsida. Längst uppe till höger klickar du på ÅTERFÖRSÄLJARE. Fyll i uppgifterna och beställ sedan den mängd du önskar. Berätta gärna för mig att du är återförsäljare.

 

© Lee Seger 2019

Ditt Magiska Jag – ute nu!

Den här boken visar på olika vägar till ett roligare och mer magiskt liv. Ett liv som sätter dig i kontakt med den fantastiska inre värld som är din. Som ger den yttre världen helt andra perspektiv och som gör det svåra enklare och ger det vardagliga guldkant.

läs mer

Lär känna dina symptom

Vår fantastiska kropp brukar tala om för oss när något vill bli helat och när vi förstår att symptomen den visar upp, enbart är ett sätt att göra oss uppmärksamma – då blir det mycket lättare att fokusera på det som verkligen hjälper oss framåt.

läs mer

Månen & den feminina energin

Denna ljuvliga workshop, som jag verkligen ÄLSKAR, ger jag två gånger i sommar. I Västerås hos Lifvets Träd den 1 juni och i Malmö hos Holistic Mama den 20 juli.

läs mer

Workshop i Åhus

Välkommen på min inspirerande och visionära workshop , Ditt Magiska Jag – denna gång på Åhus Finest Yoga

läs mer

Vägledning i Malmö

Vill du träffa mig för en vägledning? Tre måndagar i sommar finns jag hos Holstic Mama på Davidshallsgatan 11 i Malmö, för 45 minuters sessioner.

läs mer

Premiär!!! Ditt Magiska Jag– workshop

Kom och fira med mig!!! Smygpremiär på boken och första workshopen där vi tillsammans undersöker vad det innebär att vara magisk och hur vi dag för dag kan skapa ett glimrande liv för oss själva, jorden och allt annat levande.

läs mer