Krönikor, texter och artiklar

Visst vågar vi?

Visst vågar vi?

NY KRÖNIKA I FREE - Vi behöver ta ut svängarna och visa världen vem vi är. De flesta av oss har uppfostrats in i en konformitet, och nu är det dags att skaka av oss den.

Lees Vecka 27

Lees Vecka 27

Jag vet inte hur många av mina klienter och deltagare som säger att de svävar omkring i en ovisshet, att de inte längre har en aning om vad som komma skall.

Lees Vecka 26

Lees Vecka 26

Framgång är ett intressant begrepp för det kan ju innefatta så oerhört mycket. Övergripande framgång vad gäller erkännande, kärlek, relationer, ekonomi, hälsa.

Lees Vecka 25

Lees Vecka 25

Den där känslan av att inte veta vad som ska komma att ske kan kännas helt fantastiskt, men den kan också kännas väldigt obehaglig.

Lees Vecka 24

Lees Vecka 24

Med så enormt många människor över hela världen som sätter ner foten mot den systematiska rasismen, är det inte konstigt att vi reagerar emotionellt och energimässigt.

Lees Vecka 23

Lees Vecka 23

Hela juni handlar på flera plan om att vara tydlig och ge utryck för vem vi är. Utan att polera och finslipa. Vi pratar förstås om beteenden och konversationer som går via hjärtat,

Lees Vecka 22

Lees Vecka 22

Där är en fin balansgång mellan tillit och att ta kontroll över saker och ting. Vi tränar ju oss i att våga lita på livet, på våra manifesteringar och på våra drömmar.

Lees Vecka 21

Lees Vecka 21

Det bekanta uttrycket att gå utanför sin komfortzon, är verkligen relevant i dessa dagar. Vill vi förändras, så behöver vi ju förändras! Så enkelt är det.

Lees Vecka 20

Lees Vecka 20

Förr om åren kunde man höra människor föraktfullt säga att något bara var känslor, som om det var oviktigt och irrationellt.
Idag vet vi bättre. Vi vet att det är vår främsta tillgång.

Lees Vecka 19

Lees Vecka 19

När du är själv är du aldrig ensam. Att våga närma sig sitt inre och faktiskt sitta still oavsett vad som pågår där, är oerhört helande och gör oss mindre ensamma.

Lees Vecka 18

Lees Vecka 18

En av mina favoritdeviser är att vi är okej – alltid. Oavsett vad vi känner, tänker, gör eller tycker – är vi okej. Det spelar ingen roll vad vi har varit med om eller har gjort, vi är ändå okej. Om du smakar på det en liten stund, att du är okej – vad händer då inom dig?

Lees Vecka 17

Lees Vecka 17

Precis som naturen mått bra av denna vår paus, har kanske du också börjat fundera på vilken takt du vill leva i. Vad som egentligen är viktigt.

En skattkista av sanningar…

En skattkista av sanningar…

Berättelser och sagor går att hitta lite var som helst, speciellt om man är villig att dyka in i dem som om de vore en dröm som ville bli tolkad. Sagans gåva är en djupare förståelse över vem vi är och hur vi gör, och kanske får vi ett och annat skratt på vägen.

Lär känna dina symptom

Lär känna dina symptom

Vår fantastiska kropp brukar tala om för oss när något vill bli helat och när vi förstår att symptomen den visar upp, enbart är ett sätt att göra oss uppmärksamma - då blir det mycket lättare att fokusera på det som verkligen hjälper oss framåt.

Jämbördiga relationer

Jämbördiga relationer

Om balans är årets huvudtema, som jag skrev om i förra krönikan, är det inte konstigt att våra relationer också behöver ses över. Balans handlar ju inte bara om att hitta en rytm som passar oss. Utan det handlar lika mycket om vilka människor vi omger oss med, och hur vår relation till dem ser ut.

Nyårskrönika 2019

Nyårskrönika 2019

2019 är ett perfekt år för att lämna gammalt tvivel bakom oss och istället, med en stor portion mod, öppna armarna för allt möjligt magiskt som kan komma att hända. En djupare förståelse för vad det innebär att vara människa kommer att hjälpa oss att återfå den inre balans som vi så länge saknat.