På gång…

Lees Vecka 22

Lees Vecka 22

Där är en fin balansgång mellan tillit och att ta kontroll över saker och ting. Vi tränar ju oss i att våga lita på livet, på våra manifesteringar och på våra drömmar.
Läs mer
Lees Vecka 21

Lees Vecka 21

Det bekanta uttrycket att gå utanför sin komfortzon, är verkligen relevant i dessa dagar. Vill vi förändras, så behöver vi ju förändras! Så enkelt är det.
Läs mer
Spiritual Friday

Spiritual Friday

Spiritual Friday! De flesta fredagar i sommar kan du vara med på en halvtimmes härlig och helande meditation via zoom. Ett ljuvligt sätt att komma i balans efter veckan, och inför helgen.
Läs mer
Lees Vecka 20

Lees Vecka 20

Förr om åren kunde man höra människor föraktfullt säga att något bara var känslor, som om det var oviktigt och irrationellt. Idag vet vi bättre. Vi vet att det är vår främsta tillgång.
Läs mer
Lees Vecka 19

Lees Vecka 19

När du är själv är du aldrig ensam. Att våga närma sig sitt inre och faktiskt sitta still oavsett vad som pågår där, är oerhört helande och gör oss mindre ensamma.
Läs mer
Lees Vecka 18

Lees Vecka 18

En av mina favoritdeviser är att vi är okej – alltid. Oavsett vad vi känner, tänker, gör eller tycker – är vi okej. Det spelar ingen roll vad vi har varit med om eller har gjort, vi är ändå okej. Om du smakar på det en liten stund, att du är okej – vad händer då inom dig?
Läs mer
Lees Vecka 17

Lees Vecka 17

Precis som naturen mått bra av denna vår paus, har kanske du också börjat fundera på vilken takt du vill leva i. Vad som egentligen är viktigt.
Läs mer
En skattkista av sanningar…

En skattkista av sanningar…

Berättelser och sagor går att hitta lite var som helst, speciellt om man är villig att dyka in i dem som om de vore en dröm som ville bli tolkad. Sagans gåva är en djupare förståelse över vem vi är och hur vi gör, och kanske får vi ett och annat skratt på vägen.
Läs mer
Ditt Magiska Jag – ute nu!

Ditt Magiska Jag – ute nu!

Den här boken visar på olika vägar till ett roligare och mer magiskt liv. Ett liv som sätter dig i kontakt med den fantastiska inre värld som är din. Som ger den yttre världen helt andra perspektiv och som gör det svåra enklare och ger det vardagliga guldkant.
Läs mer
Lär känna dina symptom

Lär känna dina symptom

Vår fantastiska kropp brukar tala om för oss när något vill bli helat och när vi förstår att symptomen den visar upp, enbart är ett sätt att göra oss uppmärksamma - då blir det mycket lättare att fokusera på det som verkligen hjälper oss framåt.
Läs mer
Livsfilosofiskt forum i Malmö

Livsfilosofiskt forum i Malmö

Den 13 mars 19.00 - 21.00 håller jag min föreläsning Ett glimrande liv för Dig, Jorden och Allt annat levande! ”Vi är mitt uppe i ett svindlande äventyr och det mest makalösa med det är att vi inte bara förändrar våra egna personliga liv, utan även världen i sin...

Läs mer
Meditation i Malmö

Meditation i Malmö

Välkommen till fyra livsbejakande meditationskvällar i Malmö, fyra torsdagar i rad. Under den här kursen har vi olika teman för varje träff. Vi BALANSERAR, HELAR, går djupare och EXPANDERAR och vi MANIFESTERAR inför framtiden.
Läs mer
Daybyday Community

Daybyday Community

Daybyday Community är nu igång och du är varmt välkommen i för att inspireras, känna gemenskap och hitta vägar till det helande du behöver. Nya teman varje månad, ett ständigt växande bibliotek med meditationer, övningar och inspirerande texter. En distanshealing i månanden och förstås både daglig vägledning och Lees Vecka.
Läs mer
Jämbördiga relationer

Jämbördiga relationer

Om balans är årets huvudtema, som jag skrev om i förra krönikan, är det inte konstigt att våra relationer också behöver ses över. Balans handlar ju inte bara om att hitta en rytm som passar oss. Utan det handlar lika mycket om vilka människor vi omger oss med, och hur vår relation till dem ser ut.
Läs mer
Dröm- och symboltolkning

Dröm- och symboltolkning

En hel dag bland drömmar och symboler – kan det bli bättre? Att lyssna på sin vägledning, vare sig den kommer under natten eller i vaket tillstånd via tecken, synkronicitet eller samtal - gör livet makalöst magiskt. När vi tolkar, och det kan alla göra, får vi en djupare förståelse för vad som pågår i våra liv.
Läs mer
Nyårskrönika 2019

Nyårskrönika 2019

2019 är ett perfekt år för att lämna gammalt tvivel bakom oss och istället, med en stor portion mod, öppna armarna för allt möjligt magiskt som kan komma att hända. En djupare förståelse för vad det innebär att vara människa kommer att hjälpa oss att återfå den inre balans som vi så länge saknat.
Läs mer
Butiken Lifvets Träd

Butiken Lifvets Träd

Butiken Livets Träd drivs av underbara Susanne Woltter och Pia Ersson i Västrås. De ger sessioner i helande (Susanne) och massage (Pia), de arrangerar kurser, har meditationer och säljer fina saker i sin shop.
Läs mer
SYSTERSKAP

SYSTERSKAP

Lördagen den 6 oktober startar min sista #daybyday fortsättningskurs och den har tema systerskap. Temat är oerhört aktuellt då en makalöst inspirerande kraft strömmar från alla kvinnor som ser sig själva som systrar.
Läs mer
Cas Bernats

Cas Bernats

Nu är det dags för ännu en fantastisk vistelse på Mallorca. Cas Bernats heter det magnifika hus som vi tillbringar våra dagar i och det ligger uppe i bergen...
Läs mer