Välj en sida

»Att helas är att berätta en ny historia. En som stärker, bejakar och öppnar upp för nya kärleksfulla äventyr.«

LEE SEGER, GRUNDARE

Om Terapeutisk healing

TERAPEUTISK OCH ENERGITRANSFORMERANDE HEALING är en healingmetod som på ett mjukt och kärleksfullt sätt helar de djupaste trauman, de starkaste övertygelserna och frigör den kraft och självklara självkärlek som finns inom oss alla. 90 minuter av ren kärlek. 💜

DU KAN GÅ TILL EN TERAPEUTISK HEALER FÖR ATT DU:

 • Känner att du sitter fast, eller helt enkelt inte mår bra.
 • Har starka känslor av sorg, ilska, skam eller förtvivlan.
 • Vill gå till botten med ett barndomstrauma.
 • Vill förstå och minnas mer om din barndom.
 • Vill förstå mer om dig själv och den förändring vi alla är i.
 •  Har en relation som behöver helas och förstås.
 •  Du har mönster som du upprepar om och om igen.
 •  Vill titta på erfarenheter från tidigare liv som du misstänker påverkar dig idag.
 •  Har problem med kroppen, och vill förstå det som kan ligga bakom de fysiska yttringarna.
 •  Är nyfiken på om det finns något mer inom dig. Till exempel din kreativitet eller din andlighet.
 • Vill få en djupare förståelse för en situation eller en händelse i ditt liv.

FYRA OLIKA NIVÅER

Som Terapeutisk Healer arbetar  jag på fyra olika nivåer. Den andliga, den känslomässiga, den fysiska och den energitransformerande. Det innebär att du kan prata med mig om:

DIN ANDLIGHET. Om vad som händer i världen, hur vi förändras, om världens och mänsklighetens tillstånd och om vår potential. Om din medialitet, dina rädslor, ditt tvivel och dina förhoppningar vad gäller möjligheten att skapa det liv som du vill leva.

DINA KÄNSLOR. Känslor ligger i lager och det är inte alltid lätt att själv se vad som egentligen styr vårt känsloliv och våra reaktionsmönster. Med min hjälp kan du frigöra dem från varandra, och med omsorg och vänlighet möta dig själv oavsett vad dina känslor säger.

OM KROPPEN. Jag arbetar inte med sjukdomar eller fysiska åkommor, däremot så undersöker vi tillsammans vad som energimässigt kan ligga bakom just de symtom som din kropp uppvisar. Där finns alltid nycklar som ger härliga insikter och som frigör energi – som kan användas till att hjälpa kroppen att läka. Många som går igenom svårare sjukdomsprocesser använder terapeutisk healing som stöd i annan behandling.

OM HELANDET. Du får lära dig mängder med metoder och tekniker för att i ditt dagliga liv vända känslor, ändra händelseförlopp och skapa den verklighet du vill ha. Terapeutisk healing ger alltid klienten de nycklar som behövs för att själv äga sin process.

ATT HELAS ÄR MAGISKT

Under en session får du alltså både insikter och ett djupt helande. Metoden är utvecklad  av mig, Lee Seger, under de mer än arton åren som jag varit verksam. Med närmare tre tusen sessioner bakom mig har jag arbetat fram tekniker och förhållningssätt som tar klienten djupt in i sitt helande på ett mjukt, enkelt och kärleksfullt sätt  – samtidigt som man bygger för framtiden.

Att helas är magiskt och fullständigt naturligt för oss. Helandet tar inte bara oss som individer framåt, utan hela mänskligheten. Både energimässigt, och för att vi börjar fatta andra beslut i vår vardag.

BOKA EN SESSION MED MIG

Du är så välkommen att boka en session med mig. Samtalen sker över telefon och det enda du behöver är hörlurar. Fördelarna med att ha samtalet över telefon är flera. Dels blir samtalet väldigt intimt då vi med hjälp av våra röster hamnar i en behaglig bubbla. Dels är det skönt att vara hemma, då du efteråt kan ta hand om dig själv. Kanske vila, dricka vatten eller bara vara ifred ytterligare en stund för att låta allt som skett sjunka in.

Du bokar genom att skicka ett SMS till 070-63 12 659 så att vi kan hitta en tid som passar. Betalar gör du via min shop eller med hjälp av SwishVälj Healing 90 minuter. Betalar du i min shop kan du välja mellan kort, faktura eller delbetalning. 

90 minuter kostar 2200 kronor. Behöver du avboka ska det göras senast 24 timmar innan avtalad tid. I annat fall är måste hela avgiften betalas. Du kan också välja en kortare vägledning på 45 minuter som kostar 1500 kronor. 

Jag ser mycket fram emot att få samtala med dig! 💜

Så här går en session till

SESSIONEN börjar nästan alltid precis då du bokar din tid. Både kropp och själ jublar och förbereder sig för att få släppa taget om det som står främst och känns viktigast. Kanske märker du inte av det, eller så känner du en pirrande känsla inför samtalet. Det är bra att kunna ta det lugnt efteråt och kunna landa i allt som skett, för det händer alltid mycket under en session med terapeutisk healing. 

LEE SEGER HEALINGKORT

En TERAPEUTISK HEALINGSESSION är alltid 90 minuter, och varje ord som sägs är djupt helande. Det vi kommer att prata om är inte alltid det du själv kanske har tänkt ut, men du kan lita på att sessionen tar dig dit du ska.

Jag har innan samtalet alltid gjort en läggning med mina kort,  LEE SEGER HEALINGKORT. Det är ett medicinhjul som på ett mycket effektivt och kärleksfullt sätt visar det komplexa i det du vill hela. Läggningen visar själva temat, en andlig aspekt på det, dina känslor kring det, hur frågan ser ut här och nu, och vad du kan komma att göra – eller vad som konkret ska helas under sessionen.

Ibland pratar vi igenom hela hjulet, ibland räcker det att vi börjar prata om huvudtemat för att komma rätt in i det som är allra viktigast att förstå – för att du ska kunna leva friare, mer kraftfullt och känna dig gladare.

Vid ett annat tillfälle kan det vara så att du själv vill börja berätta om var du är och hur du mår, och då följer förstås jag med in i din historia.

SAMTALET VISAR VÄGEN

I SJÄLVA SAMTALET, den terapeutiska delen ringar vi in problematiken. Det kan handla om en pågående situation, en relation, ett trauma, envisa övertygelser, upplevelser från tidigare liv som hänger sig kvar och behöver förstås. Du får nya perspektiv, helande insikter och en större känsla för vem du är – i förhållande till det som en gång hänt, och framför allt inför det liv som ligger framför dig.

Även under samtalsdelen kan vi komma  in på frigörande övningar som att hämta hem din makt, hela en relation, eller låta kroppen komma till tals. En ständigt återkommande fråga under samtalen är alltid, hur känns det när vi pratar om detta? Kroppen är vår bästa vän och hjälper dig att gå djupare, förbi tankar och övertygelser.

HELANDET ÄR MAGISKT

I DEN ENERGITRANSFORMERANDE delen hjälper jag dig att slappna av så att du i ett meditativt tillstånd kan gå in i det som behöver helas. Metoderna och teknikerna som används gör att sådant som upplevts svårt och som du kanske dragit dig för att känna eller titta på, sker snabbt, enkelt och oerhört kärleksfullt. År av rädsla, ilska eller sorg är helat på några minuter – och det är du själv som gör det. Tillsammans öppnar du dörren till den magiska värld som är ditt inre, där du själv väljer vilka berättelser som ska få finnas. Ingenting forceras utan allt kommer naturligt och i den ordning som det ska. Helande är magiskt och enormt frigörande.

NÄSTA STEG

SESSIONEN avlutas alltid i en känsla av frid och framtidstro. Du får vägledning kring vilka steg du kan tänkas behöva ta den närmsta tiden. Vad som så att säga ligger på den väg du vill vandra, och återigen är det du själv som hittar denna vägledning inom dig. Jag assisterar och visar dig hur.

DINA BEHOV STYR

IBLAND kan sessionen bara vara ett samtal, och återigen andra gånger kan hela sessionen vara djupt meditativt. Jag följer alltid dina behov och lyssnar på den vägledning som kommer från dig, din kropp, dina guider och förstås mina egna, vilket inkluderar min egen erfarenhet och intuitiva förmåga.

LÅTA ALLT FALLA PÅ PLATS

DET SOM HELATS under sessionen är helat, och det kan komma att behövas ett par dagar för att det ska integreras ordentligt. Du har så att säga skakat om ditt inre och nu behöver du lite tid att låta allt landa. Som en snöglob, där snöflingorna till slut ligger på marken igen.

Är det större processer som du öppnat upp kan du behöva fler sessioner och då kan du antingen boka direkt eller höra av dig när du själv känner att det är dags. Cirka fyra veckor mellan sessionerna är oftast lagom. I vissa fall kan det räcka med två veckor emellan.

En del behöver en session då och då, andra tre – fyra på raken, och återigen andra går en gång i månaden under så lång tid som ett år. Det är oftast sökare som vill undersöka olika aspekter, och som gör det till den spirituella resa som helandet ju verkligen är. Du känner själv vad som passar dig, och du bokar alltid bara en tid i taget.   

90 MINUTER AV REN KÄRLEK

ATT ANLITA EN Terapeutisk Healer är att välja att gå djupt på ett oerhört mjukt och kärleksfullt sätt. Helandet är effektivt, insikterna är många, och det viktigaste av allt är att du känner att det är du själv som äger din process. Terapeuten är din guide och håller den energi som behövs, men det är du som helar.

Varmt välkommen att boka om du känner att detta är rätt för dig. SKICKA ETT SMS TILL 070-63 12 659, så hittar vi en tid som passar. 

Massa kärlek,
Lee 💜

SAGT OM LEE

Jag har gjort en fantastisk resa som inte varit möjlig utan dig Lee! Det började med samtalsterapi för mig själv i min relation med min man men har utvecklats till en resa på djupet inom mig själv på så många plan jag inte trodde var möjligt.
 
Inget har forcerats fram utan det har bubblat upp inom mig när jag fått insikter efterhand och då har du Lee hjälpt mig att hitta vägen fram och alltid komma vidare. Dina unika förmågor att se mig för den jag är, din värme och starka healingkraft har gjort att jag landat på platser inom mig själv som jag inte trodde fanns.
 
Jag tackar dig ödmjukast för alla insikter, all visdom, kärlek och läkning som du gett mig. Jag hade aldrig varit där jag är idag utan dig på exakt denna platsen jag vill vara! Jag känner att jag fötts på nytt som en starkare, modigare och mer sann person! Det är helt enkelt magi!
 Stort tack min vän!

 Egentligen finns det inte ord att beskriva den tacksamhet jag känner för allt du har gjort för mig och hur du har hjälpt mig på min resa genom livet under de senaste åren. Du har verkligen hjälpt mig att växa som människa, på så många vis. Du har hjälpt mig att läka och hela mycket svåra upplevelser och känslor som jag burit på.

Med din kärleksfulla, kloka och ärliga guidning har jag vågat se alla sidor av mig själv, båda de mörka och de ljusa, och integrerat dem. Du har givit mig en fantastisk gåva i att återupptäcka kärleken till mig själv, till mina medmänniskor och till livet.

Tack vare din hjälp är jag idag en mycket friare, gladare, lyckligare och tillitsfull person, som står stadigare – mycket stadigare än jag någonsin hade kunnat ana – när det stormar omkring mig. Jag är också innerligt tacksam för all den kunskap om helande, om vår samhörighet med Moder Jord och om balansen mellan det feminina och det maskulina inom och utom oss, som du har givit mig. Tack vare allt detta och med dina uppmuntrande, stöttande ord på vägen vågar jag nu själv ge healing till andra. Du får verkligen människor att växa!”

Du har varit min lärare, min healer och min vän i tre år och jag är djupt tacksam och väldigt glad för det. Senaste halvåret har jag tillsammans med dig gjort en svår och omfattande resa på djupet i mig själv, som inte hade varit möjlig utan din fantastiska healingförmåga, och din stora tillit till att allt är möjligt. Din närvaro, klokhet, visdom och samtidigt ödmjukhet, ljus och värme gjorde allt detta möjligt. Idag är jag harmonisk, i balans och närvarande i nuet, full av tillit till min egen förmåga, min själsliga kapacitet och mitt livssyfte.

Du har en djup och bred kunskap inom det andliga området och denna kunskap delar du med dig av på ett otroligt pedagogiskt sätt, både genom ditt skrivande och i din lärarroll. När du förklarar förefaller allt enkelt och naturligt och det är lätt att ta till sig. Du visar på betydelsen av vår samhörighet med Moder Jord, och på det feminina och maskulina hos oss, och har ett sådant ljus, kärlek och passion, värme och humor i dig och i det du gör. Jag är djupt tacksam över att ha mött dig och fått ha dig som healer i detta livet. Jag hade inte varit där jag är idag utan dig.” 

I ditt hjärta finns en så stor visdom, kunskap och oändlig kärlek. Du talar, helar och lär ut utifrån dina egna livsupplevelser, din egen erfarenhet. Det gör dig äkta och sann, stark och modig, vis och klok, varm och ödmjuk.

Jag är djupt tacksam och glad att våra vägar strålat samman. Du har inspirerat och lärt mig så mycket så det är svårt att sätta ord på allt. Möten med dig är transformerande minst sagt! Otroligt hur du alltid sätter fingret på den ömma punkten, det som behöver belysas inom mig, det jag behöver bli medveten om. Detta gör du helt naturligt, med största kärlek och respekt så det känns nästan som att jag kom på det själv. Mötet med dig är alltid så vackert och heligt.

I mina ögon är du en strålande Isis-prästinna, magisk medicinkvinna, passionerad andlig kraft och röst för Moder Jord och den feminina principen.

En viktig sak är att har du sett mig. Du har en alldeles unik gåva att se människan, se själen, se djupet, se smärtan, se potentialen. Du är otroligt knivskarp och så mitt i prick, när det gäller att ringa in det som är viktigt just nu. Du vet, för du har själv gjort en oerhört djupgående och transformerande inre resa under många år. Du talar, helar och lär ut utifrån dina egna livsupplevelser, din egen erfarenhet. Det gör dig äkta och sann, stark och modig, vis och klok, varm och ödmjuk.”

Jag har varit igenom en del riktigt tunga erfarenheter i mitt liv. Erfarenheter som lett till att jag skrev en bok som nu kommer andra till gagn ”Sluta skämmas och bli fri” Men jag hade aldrig kunnat läka helt och klarat av att gå ut i världen med min berättelse  om det inte hade varit för dig.

Du är inte bara en fantastisk healer, du är en empatisk, inkännande och otroligt kunnig människa inom det område du verkar; att sprida läkning och ljus till människor. Jag kan utan tvekan säga att du är den allra bästa healer och vägledare jag någonsin mött! De resultat du uppnår med dina klienter magiska!!!”

Jag är så oerhört glad och tacksam att jag har fått gå denna fantastiska kurs för dig. Jag tycker att du är en härlig själ som sprider så mycket glädje och ljus och har en underbar humor. Jag har alltid känt mig så upplyft när jag har kommit till kursen och mötts av dig strålande glad och har fått en stor kärleksfull välkomst kram.

Jag upplever dig som en underbart varm, medkännande och klok kvinna men en stor inre styrka som utstrålar så mycket kärlek och med en stor andlig kunskap. Innerligt tack för att jag har fått ta del av all din andliga visdom och för din omtanke och uppmuntran. För mig är du en stor ljusbärare.”

Universums bästa Lee Seger. Tack, tack, tack för att du har kommit in i mitt liv och har bidragit allra mest till att hela de djupaste såren i mig. Om du bara förstod hur stort det är… jag saknar ord nog för att uttrycka min djupaste tacksamhet för den transformerande resa du följt mig genom sedan 2012. Mitt första möte med dig var magiskt och revolutionerande och så har det fortsatt. Du har medverkat stort till den jag är i dag. Du besitter en enorm healingkraft och hela du är ljus och kärlek. Du har generöst delat med dig av dina kunskaper och är en stor inspiratör och healer för så många. Älskar dig från djupet av mitt hjärta.”

Tack för det här året och den fantastiska healing och andliga vägledning som jag har fått genom dig. Innan den började var mitt liv mycket skört och mycket sårbart. Det fanns inte frisk kraft och energi i mitt system och du har hjälpt mig att hitta tillbaka till den. Att skapa livet varje dag är både härligt och utmanande. Genom att acceptera besvikelser, ilska och sorg och sedan hitta ett sätt att komma vidare mot ljus, glädje och kärlek.

Nu behöver jag använda broar och vägar som jag inte tidigare har gått på, min inre resa, mina vägvisare och min andliga utveckling leder mig åt rätt håll. Att inte kämpa så hårt utan följa ett flöde där det är lätt och rätt känns som en bra intuition.

Jag försöker komma ur mina negativa tankar och känslor av ensamhet och pröva nya förhållningssätt och vägar att kunna leva ett fritt och kärleksfullt liv och känna mig hel! Stolthet är motsatsen till skam och jag får en förlösande känsla, en lättnad kombinerad med glädje när jag nu likt kronhjorten har min stolthet att bygga vidare på.

Jag är stark, smart, rakryggad och uthållig och jag kan visa mig själv som jag är istället för försvinnande och flykt som jag ägnat många år åt. Många saker är viktigt, som gemenskap, glädje och tacksamhet och inte minst att återfå lust, humor och skratt på ett naturligt sätt. Symboliserat av en papegoja i frihet med alla vackra färger och utfällda vingar redo att hitta ljus, värme och kärlek på en högre nivå!
Tack kära Lee!”

Du får mig alltid att se på mitt liv och det jag varit med om med andra ögon. Det är helt otroligt och det ger mig så enormt mycket kraft. Tack älskade Lee”

0
  0
  Din varukorg
  Din Varukorg är tomTillbaka till Shopen