Välj en sida

Healing och vägledning

»Allt kan helas och alla kan hela«

Jag ger forfarande ett litet antal längre sessioner på 90 minuter och Terapeutiskt och energitransformerande healing  ger både djupt helande, stora insikter och förändrar synen på det som varit eller kan bli. Samtalen sker över telefon och det enda du behöver är hörlurar.

Fördelarna med att ha samtalet över telefon är flera. Dels blir samtalet väldigt intimt då vi med hjälp av våra röster hamnar i en behaglig bubbla. Dels är det skönt att vara hemma, då du efteråt kan ta hand om dig själv. Kanske vila, dricka vatten eller bara vara ifred ytterligare en stund för att låta allt som skett sjunka in.

Innan samtalet har jag gjort ett medicinhjul med mina kort, som visar vad vårt samtal kommer att handla om. Vill du se läggningen redan i början av samtalet så skickar jag den via sms eller Messinger/ Whats up. Ibland är den en bra ingång att prata runt korten. En annan gång är det bättre att du börjar med att berätta vad som pågår inom dig just nu. Jag följer dig i din berättelse och gemensamt hittar vi dörrar att öppna, där det är lämpligt att gå djupare.

Det som kan ske under en healing är att obearbetade känslor, som ilska, sorg eller förtvivlan får komma upp och helas. Inre barn får den uppmärksamhet och helande som de behöver. Tidigare liv som påverkar går vi tillbaka i och dels helar och dels ändrar förloppet så att minnena inte längre stör dig i detta livet. Även specifika relationer kan behöva helas ur ett tidigare livs perspektiv. Personer som vi har svårt att få en fungerande relation med har allt som oftast en eller annan koppling till tidigare liv.​

Vi tittar också på övertygelser som gör att det är svårt att leva det liv som du vill och önskar. Det kan handla om att vara värd, känna sig inkluderad och älskad. Övertygelser kan också komma handla om förutfattade meningar baserade på sådant vi upplevt tidigare i livet.

Våra sju största chakran är en viktig del i helandet och det innebär att du automatiskt får en större förståelse för hur kroppen hjälper dig i ditt helande. Ibland går vi utanför kroppen för att komma kontakt med ditt ursprung och ditt kosmiska jag. Andra gånger stannar vi helt och hållet i kroppen, fast betydligt djupare in i dina olika energilager än vad du normalt kanske är i kontakt med.

Helandet handlar inte bara om att lösa upp det som ligger i vägen för ett skönt flöde av energi, utan det handlar om att du själv ska förstå vad som sker under healingen, har skett tidigare i ditt liv och vad du behöver för att fortsätta skapa det liv du vill ha.

»Insikterna är viktiga för de gör att vi förstår vår egen
makt och vår förmåga att förändras.«

Du är välkommen att kontakta mig om du känner att detta är något för dig. Jag svarar inte på frågor om framtiden utan undrar du till exempel hur din framtid ser ut på kärleksfronten – så tittar vi på vad som hindrar dig, vad du behöver hela och hur du kan ändra ditt sätt att tänka, för att attrahera det du vill ha i livet. Bortsett från det kan du komma med vilka frågor, situationer, känslor som helst. Jag har lång erfarenhet av att arbeta även med de svåraste formerna av trauman

»Jag kan inte med ord beskriva hur mycket dessa två sessioner har hjälpt mig. Det är som om jag äntligen hittat hem.«

Du bokar genom att skicka ett SMS till 070-63 12 659 så att vi kan hitta en tid som passar. Betalar gör du via min shop eller med hjälp av SwishVälj Healing 90 minuter. Betalar du i min shop kan du välja mellan kort, faktura eller delbetalning. 

90 minuter kostar 2200 kronor. Behöver du avboka så ska det göras senast 24 timmar innan avtalad tid. I annat fall är måste hela avgiften betalas. Jag ser fram emot att få samtala med dig!!

»Du vet väl hur otroligt viktigt du är?«

Efter att ha arbetat med djupgående sessioner i över 15 år tar jag nu även emot för 45 minuters vägledning. Under dessa minuter kan vi fokusera på en eller två frågor som du vill förstå eller gå djupare i, vi kan se över vad din kropp behöver, vilka steg din andliga utveckling vill ta – vilket inkluderar även vad du rent fysiskt och praktiskt behöver göra. Vi kan också komma att titta på dina relationer och på tidigare liv.

Sessionen är fyllda med kärlek, varsamhet, inspiration och helande – som löser upp det gamla och frigör den kraft du behöver. Efter en session vet du vilka steg du ska ta, och du kommer ha en härlig vetskap om att du är fullt kapabel till att ta dem. Samtalet sker per telefon, så du kan bo var som helst, det enda du behöver är hörlurar.

En 45 minuters session kostar 1500 kronor och du bokar genom att sms till 070-63 12 659. Betalar gör du via Swish eller i min shop med kort, faktura eller delbetalning.

Behöver du avboka så ska det göras senast 24 timmar innan avtalad tid. I annat fall är måste hela avgiften betalas. Jag ser fram emot att få samtala med dig! 💜

SAGT OM LEE

Jag har gjort en fantastisk resa som inte varit möjlig utan dig Lee! Det började med samtalsterapi för mig själv i min relation med min man men har utvecklats till en resa på djupet inom mig själv på så många plan jag inte trodde var möjligt.
 
Inget har forcerats fram utan det har bubblat upp inom mig när jag fått insikter efterhand och då har du Lee hjälpt mig att hitta vägen fram och alltid komma vidare. Dina unika förmågor att se mig för den jag är, din värme och starka healingkraft har gjort att jag landat på platser inom mig själv som jag inte trodde fanns.
 
Jag tackar dig ödmjukast för alla insikter, all visdom, kärlek och läkning som du gett mig. Jag hade aldrig varit där jag är idag utan dig på exakt denna platsen jag vill vara! Jag känner att jag fötts på nytt som en starkare, modigare och mer sann person! Det är helt enkelt magi!
 Stort tack min vän!

 Egentligen finns det inte ord att beskriva den tacksamhet jag känner för allt du har gjort för mig och hur du har hjälpt mig på min resa genom livet under de senaste åren. Du har verkligen hjälpt mig att växa som människa, på så många vis. Du har hjälpt mig att läka och hela mycket svåra upplevelser och känslor som jag burit på.

Med din kärleksfulla, kloka och ärliga guidning har jag vågat se alla sidor av mig själv, båda de mörka och de ljusa, och integrerat dem. Du har givit mig en fantastisk gåva i att återupptäcka kärleken till mig själv, till mina medmänniskor och till livet.

Tack vare din hjälp är jag idag en mycket friare, gladare, lyckligare och tillitsfull person, som står stadigare – mycket stadigare än jag någonsin hade kunnat ana – när det stormar omkring mig. Jag är också innerligt tacksam för all den kunskap om helande, om vår samhörighet med Moder Jord och om balansen mellan det feminina och det maskulina inom och utom oss, som du har givit mig. Tack vare allt detta och med dina uppmuntrande, stöttande ord på vägen vågar jag nu själv ge healing till andra. Du får verkligen människor att växa!”

Du har varit min lärare, min healer och min vän i tre år och jag är djupt tacksam och väldigt glad för det. Senaste halvåret har jag tillsammans med dig gjort en svår och omfattande resa på djupet i mig själv, som inte hade varit möjlig utan din fantastiska healingförmåga, och din stora tillit till att allt är möjligt. Din närvaro, klokhet, visdom och samtidigt ödmjukhet, ljus och värme gjorde allt detta möjligt. Idag är jag harmonisk, i balans och närvarande i nuet, full av tillit till min egen förmåga, min själsliga kapacitet och mitt livssyfte.

Du har en djup och bred kunskap inom det andliga området och denna kunskap delar du med dig av på ett otroligt pedagogiskt sätt, både genom ditt skrivande och i din lärarroll. När du förklarar förefaller allt enkelt och naturligt och det är lätt att ta till sig. Du visar på betydelsen av vår samhörighet med Moder Jord, och på det feminina och maskulina hos oss, och har ett sådant ljus, kärlek och passion, värme och humor i dig och i det du gör. Jag är djupt tacksam över att ha mött dig och fått ha dig som healer i detta livet. Jag hade inte varit där jag är idag utan dig.” 

I ditt hjärta finns en så stor visdom, kunskap och oändlig kärlek. Du talar, helar och lär ut utifrån dina egna livsupplevelser, din egen erfarenhet. Det gör dig äkta och sann, stark och modig, vis och klok, varm och ödmjuk.

Jag är djupt tacksam och glad att våra vägar strålat samman. Du har inspirerat och lärt mig så mycket så det är svårt att sätta ord på allt. Möten med dig är transformerande minst sagt! Otroligt hur du alltid sätter fingret på den ömma punkten, det som behöver belysas inom mig, det jag behöver bli medveten om. Detta gör du helt naturligt, med största kärlek och respekt så det känns nästan som att jag kom på det själv. Mötet med dig är alltid så vackert och heligt.

I mina ögon är du en strålande Isis-prästinna, magisk medicinkvinna, passionerad andlig kraft och röst för Moder Jord och den feminina principen.

En viktig sak är att har du sett mig. Du har en alldeles unik gåva att se människan, se själen, se djupet, se smärtan, se potentialen. Du är otroligt knivskarp och så mitt i prick, när det gäller att ringa in det som är viktigt just nu. Du vet, för du har själv gjort en oerhört djupgående och transformerande inre resa under många år. Du talar, helar och lär ut utifrån dina egna livsupplevelser, din egen erfarenhet. Det gör dig äkta och sann, stark och modig, vis och klok, varm och ödmjuk.”

Jag har varit igenom en del riktigt tunga erfarenheter i mitt liv. Erfarenheter som lett till att jag skrev en bok som nu kommer andra till gagn ”Sluta skämmas och bli fri” Men jag hade aldrig kunnat läka helt och klarat av att gå ut i världen med min berättelse  om det inte hade varit för dig.

Du är inte bara en fantastisk healer, du är en empatisk, inkännande och otroligt kunnig människa inom det område du verkar; att sprida läkning och ljus till människor. Jag kan utan tvekan säga att du är den allra bästa healer och vägledare jag någonsin mött! De resultat du uppnår med dina klienter magiska!!!”

Jag är så oerhört glad och tacksam att jag har fått gå denna fantastiska kurs för dig. Jag tycker att du är en härlig själ som sprider så mycket glädje och ljus och har en underbar humor. Jag har alltid känt mig så upplyft när jag har kommit till kursen och mötts av dig strålande glad och har fått en stor kärleksfull välkomst kram.

Jag upplever dig som en underbart varm, medkännande och klok kvinna men en stor inre styrka som utstrålar så mycket kärlek och med en stor andlig kunskap. Innerligt tack för att jag har fått ta del av all din andliga visdom och för din omtanke och uppmuntran. För mig är du en stor ljusbärare.”

Universums bästa Lee Seger. Tack, tack, tack för att du har kommit in i mitt liv och har bidragit allra mest till att hela de djupaste såren i mig. Om du bara förstod hur stort det är… jag saknar ord nog för att uttrycka min djupaste tacksamhet för den transformerande resa du följt mig genom sedan 2012. Mitt första möte med dig var magiskt och revolutionerande och så har det fortsatt. Du har medverkat stort till den jag är i dag. Du besitter en enorm healingkraft och hela du är ljus och kärlek. Du har generöst delat med dig av dina kunskaper och är en stor inspiratör och healer för så många. Älskar dig från djupet av mitt hjärta.”

Tack för det här året och den fantastiska healing och andliga vägledning som jag har fått genom dig. Innan den började var mitt liv mycket skört och mycket sårbart. Det fanns inte frisk kraft och energi i mitt system och du har hjälpt mig att hitta tillbaka till den. Att skapa livet varje dag är både härligt och utmanande. Genom att acceptera besvikelser, ilska och sorg och sedan hitta ett sätt att komma vidare mot ljus, glädje och kärlek.

Nu behöver jag använda broar och vägar som jag inte tidigare har gått på, min inre resa, mina vägvisare och min andliga utveckling leder mig åt rätt håll. Att inte kämpa så hårt utan följa ett flöde där det är lätt och rätt känns som en bra intuition.

Jag försöker komma ur mina negativa tankar och känslor av ensamhet och pröva nya förhållningssätt och vägar att kunna leva ett fritt och kärleksfullt liv och känna mig hel! Stolthet är motsatsen till skam och jag får en förlösande känsla, en lättnad kombinerad med glädje när jag nu likt kronhjorten har min stolthet att bygga vidare på.

Jag är stark, smart, rakryggad och uthållig och jag kan visa mig själv som jag är istället för försvinnande och flykt som jag ägnat många år åt. Många saker är viktigt, som gemenskap, glädje och tacksamhet och inte minst att återfå lust, humor och skratt på ett naturligt sätt. Symboliserat av en papegoja i frihet med alla vackra färger och utfällda vingar redo att hitta ljus, värme och kärlek på en högre nivå!
Tack kära Lee!”

Du får mig alltid att se på mitt liv och det jag varit med om med andra ögon. Det är helt otroligt och det ger mig så enormt mycket kraft. Tack älskade Lee”

0
    0
    Din varukorg
    Din Varukorg är tomTillbaka till Shopen