Att vara magisk är att leva livet fullt ut. Det är att åter vända blicken inåt, till den svindlande känslan av oändliga möjligheter och äventyr. Det är att bredda synfältet och ersätta rädslan med nyfikenhet och häpnad. Att vara magisk är att våga stanna inom sig själv även när det känns skrämmande.

Dessa tretton kapitel visar hur du kan låta din vardag bli ett avstamp till det liv du vill ha. Hur du helar, släpper taget och öppnar upp för det nya som vill ta plats. Med generositet, omtanke och acceptans av det som varit och med en djup tacksamhet över att du, exakt som du är, kan skapa en verklighet som inte bara gagnar dig själv utan även resten av världen.

 

»Om vi så bara för en stund enas om att andlighet handlar om att vilja förstå det som inte är fysiskt manifesterat – att det handlar om sökandet efter en förklaring eller en idé som inte tidigare har formulerats, om mellanrummen mellan det vi vet och det vi inte vet – så kan vi med öppna ögon se lite mer än vad vi gör just nu.«

EN VISION OM ETT GLIMRANDE LIV

Den här boken visar på olika vägar till ett roligare och mer magiskt liv. Ett liv som sätter dig i kontakt med den fantastiska inre värld som är din. Som ger den yttre världen helt andra perspektiv och som gör det svåra enklare och ger det vardagliga guldkant. Hjärtat öppnas och förståelsen för mänsklighetens enorma potential växer och blir tydligare. Livet blir sakta men oundvikligen det äventyr som det är menat att vara. Stegen i boken har egentligen inte någon bestämd ordning. Du känner efter och gör efter ditt eget huvud. Det är ditt liv, din resa och det är du som är magisk.

 

»När vi vågar utmana idén om oss själva ger vi oss ut på en resa, där inga kartor finns och där den enda kompassen är vårt hjärta och en djupare känsla av riktning.«

UR BOKEN

För att utforska det magiska behöver man inte ha en klar bild över hur eller varför vår värld och våra universum skapades. Tvärtom skulle jag vilja säga – eftersom en fast bild av skapelsens ursprung kan verka begränsande när det kommer till nyfikenhet.

Det spelar alltså ingen roll om du tror på Gud, Gudinnan eller Allah eller om du är ateist. Det enda som behövs är en nyfikenhet på vem du är och vad det är som försiggår inom dig och mellan dig och andra. I ditt sökande hittar du garanterat det som är sant för dig. En sanning som också kan variera över tid eftersom idévärlden har många aspekter. Det är också den stora njutningen

att veta att det jag upplever just nu är sant för mig – men vid ett annat tillfälle  kan jag hålla något annat för sanning. Det gör sökandet väldigt prestigelöst och meningslöst att värdera. Sina egna sanningar såväl som andras.

Ett magiskt perspektiv på livet gör att vi breddar våra gränser. Vi tar reda på om det kanske ändå finns en möjlighet för oss människor att leva på ett annat sätt. Vi undersöker våra begränsningar och bit för bit lär vi oss mer om vår egen förmåga att skapa, att uppleva kärlek och att leva utan rädsla. Ditt magiska jag har oändligt mycket mer makt än vad någon potentat har i den fysiska världen.

 

»Att vara tacksam innebär att flytta fokus från det man inte har – till det man har. Det största perspektivskifte som går att göra och något alla kan! Som så mycket annat kan detta skifte kräva en viss träning, men i sin fulländning är tacksamhet den mest magiska trollstav du kan ha.«

PROVLÄS ETT KAPITEL HÄR

CITAT UR BOKEN

»Att tillåta oss att känna det vi känner är djupt helande. Att samtidigt förstå att vi är i en helandeprocess är ännu mer helande. Med ett öga på känslan och ett på vägen ur den, kan vi hålla balansen även när det är som svårast.«

ÖVNINGSMATERIAL FRÅN BOKEN – MÅNCIRKELN

»Månen hjälper oss att hitta vår inre rytm genom att vi flyttar vårt medvetande bort från tidsscheman bestämda av arbete,
skola och familjeliv, till en större, mer långsam och ständigt återkommande rytm.
«

Här kan du ladda ner måncirkeln som beskriv i boken.

»Believer in change and passionate about our ability to create a better world. Day by day.«

Lee Seger är en uppskattad föreläsare, författare och vägledare som med sina texter och meditationer inspirerar och lyfter sina läsare. Ditt Magiska Jag – 13 steg till ett glimrande liv för dig, jorden och allt annat levande är Lees senaste bok. Lee har också skrivit och illustrerat Lee Seger Healingkort samt romanen Revan i horisonten, om en kvinnas väg till att se livet med nya ögon. Lee är ständig krönikör i tidningen FreeDay by Day Community är en digital plattform för helande som drivs av Lee och hennes team, med inspiration, gemenskap och kunskap. Mer om Lee (även pressbilder) hittar du här .

Titel: Ditt Magiska Jag – 13 steg till ett glimrande liv för dig jorden och allt annat levande.

Författare: Lee Seger

Formgivning, omslag och inlaga: Misan Friberg, Artindustry

ISBN: 978-91-983431-2-0

Förlag: Lee Seger Books and Art AB

Distributör: Stjärndistribution

VILL DU BLI ÅTERFÖRSÄLJARE?

För att bli återförsäljare är allt du behöver en F-skattsedel. Gå till Stjärndistributions hemsida. Längst uppe till höger klickar du på ÅTERFÖRSÄLJARE. Fyll i uppgifterna och beställ sedan den mängd du önskar. Berätta gärna för mig att du är återförsäljare.

© Lee Seger 2019

Workshop i Åhus

Välkommen på min inspirerande och visionära workshop , Ditt Magiska Jag – denna gång på Åhus Finest Yoga

läs mer

Vägledning i Malmö

Vill du träffa mig för en vägledning? Tre måndagar i sommar finns jag hos Holstic Mama på Davidshallsgatan 11 i Malmö, för 45 minuters sessioner.

läs mer

Månen & den feminina energin

Denna ljuvliga workshop, som jag verkligen ÄLSKAR, ger jag två gånger i sommar. I Västerås hos Lifvets Träd den 1 juni och i Malmö hos Holistic Mama den 20 juli.

läs mer

Premiär!!! Ditt Magiska Jag– workshop

Kom och fira med mig!!! Smygpremiär på boken och första workshopen där vi tillsammans undersöker vad det innebär att vara magisk och hur vi dag för dag kan skapa ett glimrande liv för oss själva, jorden och allt annat levande.

läs mer

Livsfilosofiskt forum i Malmö

Den 13 mars 19.00 - 21.00 håller jag min föreläsning Ett glimrande liv för Dig, Jorden och Allt annat levande! ”Vi är mitt uppe i ett svindlande äventyr och det mest makalösa med det är att vi inte bara förändrar våra egna personliga liv, utan även världen i sin...

läs mer

Meditation i Malmö

Välkommen till fyra livsbejakande meditationskvällar i Malmö, fyra torsdagar i rad. Under den här kursen har vi olika teman för varje träff. Vi BALANSERAR, HELAR, går djupare och EXPANDERAR och vi MANIFESTERAR inför framtiden.

läs mer

Daybyday Community

Daybyday Community är nu igång och du är varmt välkommen i för att inspireras, känna gemenskap och hitta vägar till det helande du behöver. Nya teman varje månad, ett ständigt växande bibliotek med meditationer, övningar och inspirerande texter. En distanshealing i månanden och förstås både daglig vägledning och Lees Vecka.

läs mer