Välj en sida

Ditt Magiska Jag

Den här boken visar på olika vägar till ett roligare och mer magiskt liv. Ett liv som sätter dig i kontakt med den fantastiska inre värld som är din. Som ger den yttre världen helt andra perspektiv och som gör det svåra enklare och ger det vardagliga guldkant. Hjärtat öppnas och förståelsen för mänsklighetens enorma potential växer och blir tydligare. Livet blir sakta men oundvikligen det äventyr som det är menat att vara.

De tretton stegen visar hur du kan låta din vardag bli ett avstamp till det liv du vill ha. Hur du helar, släpper taget och öppnar upp för det nya som vill ta plats. Med generositet, omtanke och acceptans av det som varit och med en djup tacksamhet över att du, exakt som du är, kan skapa en verklighet som inte bara gagnar dig själv utan även resten av världen.

 

»Magin i livet ligger i att vara nyfiken och
att söka efter det som döljer sig bakom det vardagliga

EN VISION OM ETT GLIMRANDE LIV

Om du känner att du vill förändras är detta den perfekta boken för dig för med dessa tretton steg skapar du sakta men säkert en annan verklighet. Först inom dig men snart nog även utanför dig. Livet blir lättare att leva för du förstår mer och mer om vem du är och varför saker och ting har varit som de varit. Du inser också vilken enorm potential du alltid burit på och att du har den kraft, den kärlek och det ljus som behövs för att skapa något nytt – något som hjälper oss alla.

Stegen i boken har egentligen inte någon bestämd ordning. Du känner efter och gör efter ditt eget huvud. Det är ditt liv, din resa och det är du som är magisk.

»Att ha en idé om att något skulle kunna ske är början på allt.«

UR BOKEN, STEG 4 – INRE RUM

När vi sitter en kvart om dagen med fokus på kroppen vägleder andningen oss till de blockeringar och stagnationer som finns i kroppen. Genom att våga stanna i känslan och fortsätta andas helar vi gamla känslomässiga sår. Lugn och stilla helas det som ligger i vägen för att vi ska kunna slappna av och känna oss trygga i våra egna kroppar.

Meditation är också en plats att tala med sina guider och vägledare på. Man kan skapa en plats inom sig där mötet kan ske. Det kan vara en plats i naturen som man i verkliga livet trivs på men det kan också vara ett ställe som är helt och hållet påhittat. I meditation kan man gå till den här platsen och bara sitta och vänta. Förr eller senare kommer någon att ge sig till känna, 

på ett eller annat sätt. Tillit till den egna förmågan att uppfatta det man behöver uppfatta är nyckeln till kommunikation över gränserna. Vi behöver aldrig prestera. Vi är alltid precis exakt där vi ska vara i vår egen utveckling. Vi hör, ser och uppfattar precis det vi ska.

Så fort vi blir medvetna om att ett annat tillstånd finns, skapar vi automatiskt utrymme för den känslan även i vår vardag. Att kombinera dagliga meditationer i kroppen med andningen som vägledare och healer, med meditationer som sätter oss i kontakt med högre energier utanför vår fysiska kropp, är ett utmärkt sätt att expandera och förändras på.

 

»Att tillåta oss att känna det vi känner är djupt helande. Att samtidigt förstå att vi är i en helandeprocess är ännu mer helande. Med ett öga på känslan och ett på vägen ur den, kan vi hålla balansen även när det är som svårast.«

PROVLÄS FÖRSTA KAPITLET

RECENSIONER

“En magisk bok! Beskrivningen av boken stämmer på pricken! Det är en underbar bok att sträckläsa eller att använda som uppslagsbok. Hos mig ligger den framme hela tiden och jag njuter av både omslag och innehåll. Ett stort plus är att man aldrig lämnas med känslan att “det här klarar jag inte av” eller “hur ska jag hinna göra detta också för att vara magisk?”. Boken är full av kärlek och acceptans och landar mjuk inom en precis där man är. Livet är så oändligt mer än det vi ser och upplever i den stressiga vardagen och den här boken visar dig vägen dit. Älskar den! Jag vill också rekommendera Lee Seger Healingkort som är fantastiska när du vill leva ett magiskt liv!”

 

En bok alla borde läsa! En helt underbar bok, fylld av andlig och personlig utveckling, som guidar dig igenom olika känslor i livet. Den hjälper dig att bli den person du är menad att vara. Fylld av tips, tankar och många övningar hjälper den dig igenom olika situationer i livet. Den hjälper dig att välja glädje och kärlek så ofta det går.
Jag sträckläste den först en gång. Nu har jag gått igenom den och strukit under, satt tabbar, markerat olika stycken i boken och gjort de flesta övningarna. Många tips och tankar för att leva livet fullt ut och vara magisk och se det fina i livet. Det är en bok jag funderar på att köpa ett stort gäng av och ge bort till vänner. Alla borde verkligen läsa den. Jag kommer läsa den igen när jag nu snart läst klart den en andra gång. Underbar bok. Läs den!

Har länge försökt skriva ihop något om den här boken men inte fått fram några ord som beskriver allt det den får mig att känna. Det är något magiskt över den – omslaget, färgerna, de olika kapitlena, formuleringarna och övningarna. Men speciellt över hur Lee sätter ord på det du själv inte kan. Jag tror det är just det, att den här boken får mig att känna att allt är så självklart. När jag tappar fotfästet, glömmer bort mitt varför och förlorar i det ständiga kriget mellan min själ, mina inlärda mönster och påtryckningar utifrån har den här boken hjälp mig att reda ut, påminna och inspirera. Jag önskar att alla fick ta del av den livsförändrande resan boken tagit med mig på mot ett ännu mer magiskt liv.

Min sambo hade förmånen att få läsa boken innan den trycktes och tyckte att den var fantastisk. Hon är fortfarande helt lyrisk över den och när den kom hem till oss så var det något som fångade även mitt intresse och fick mig att vilja läsa den.

Jag är intresserad av traditionell psykologi och hur våra hjärnor fungerar. Nu när jag har läst “Ditt Magiska Jag” har jag fått nya infallsvinklar som jag inte är så insatt i.
Lee Seger beskriver bl.a “Att vara magisk” och andlighet på ett sätt som gör så att man kan ta det till sig med värme. För mig har “Helandeprocessen” och “Förändringen” betytt speciellt mycket. Jag rekommenderar verkligen boken till dem som vill putsa/skina upp sitt liv.

Det är en underbar bok att både sträckläsa och att använda som uppslagsbok. Ett tag hade jag den faktiskt under huvudkudden. Det jag älskar mest är att jag aldrig känner mig mindervärdig utan boken får mig att känna mig stark, klok och som att jag duger som jag är. Den har så mycket kärlek i sig och kunskapen är djup det förstår man även om den är lätt att förstå, som en nybörjare som jag. Tack Lee, för att du fått mig att känna sig magisk!

En bok alla borde läsa! Den här boken är fantastisk!! En av de absolut bästa böckerna om andlighet och självutveckling jag läst! Och den har något för alla, oavsett ålder, oavsett om du rör dig vant inom begreppet andlighet, om du är alldeles ny på området eller kanske nyfiket skeptisk. Den är fullproppad med djuplodande kunskap och praktiska övningar, och förklarar också varför var och ens utveckling på individuell nivå är viktig i ett större sammanhang, för hela vår jords utveckling och fortlevnad.
Varje mening, varje sida, varje kapitel innehåller så många guldkorn av kunskap och visdom. Sådant som är viktigt för alla. Läs den!

 

En magisk bok! Jag har läst boken och den är magisk. Min tanke var att jag skulle läsa ett kapitel i taget och göra övningarna vart efter dom kom och reflektera över dem, men det gick inte att släppa boken utan jag sträck läste den och den är så fantastisk. Så mycket lärdomar om mig själv och så som går rakt in i mitt hjärta. Jag har läst SÅ många böcker om att “hitta” sig själv men ingen bok har berört mig så in i djupet av mitt hjärta. När jag läste boken så kom det över mig hur långt jag kommit fast jag inte trott det, nu har jag verkligen så många insikter och verktyg för att bli mitt magiska jag. En bok jag nu i lugn och ro kommer läsa om och göra övningarna i lugn och ro

 

Boken är lika vacker inuti som omslaget utanpå! Jag rekommenderar denna bok varmt. Ditt magiska jag är en fantastisk handbok om hur du kan leva ditt liv än mer magiskt! På ett inspirerande och naturligt sätt vägleder Lee oss genom de 13 olika stegen till en ny vardag där du skapar det liv du vill ha. En bok att ha nära dig & framme varje dag

 

Vacker bok till oss alla! Denna bok är magisk från början. Den tar dig på en färd där du lär känna dig själv på ett djupare plan. Lätt att förstå och att ta till sig i både text och övningar.  Boken är till för alla som vill leva livet fullt ut. Den är helt enkelt Magisk!

Underbar bok! Det här är en bok som man blir glad av! Den är skön att titta på och hålla i! Tonen i språket är mjukt och här finns en slags tillåtande klang som jag tycker mycket om. Dessutom är den en modern bok, för moderna människor, med ett vuxet tilltal samtidigt som boken är mycket lättläst. Intelligent skrivet, inte minst om vad som händer när vi, män som kvinnor, inte har kontakt med vår feminina kraft, när maskulint och feminint inte är i balans. I stort som i smått.
De olika övningarna är väldigt användbara, konkreta och att göra! Att det är roligt och angeläget för oss alla, att komma vidare med vår utveckling lyckas denna bok inspirera till, inte bara för vår egen del utan också ur ett globalt perspektiv! Hela boken är en hyllning till det fina och stora i att våga helas och alltmer våga vara precis så magiska som vi är! Läs boken! PS! Rekommenderar också Lee Segers Healingkort med bok. Fantastiska kort, fantastisk text!

 

Älskar din bok! Jag läser lite och känner och upplever. Den är som den godaste karamellen, man vill äta den fort men ändå ha den kvar. Boken bär på din magiska energi precis som dina healingkort. Är så tacksam och glad!

Magisk och fantastisk! Alltså ååååh vilken bok! Magisk och fantastisk på alla sätt. Steg för steg blir vi guidade att bli vårt magiska jag. Bli den vi är menade att vara. Våga blomstra, ta ansvar för oss själva och våra känslor. Våga var magiska och leva livet fullt ut på alla sätt.Ja, det finns mycket mer att säga, men jag säger bara WOW och är totalt kär i den och ska nu börja läsa boken IGEN samt steg för steg gå igenom alla övningarna. Tack Lee Seger för att du har skrivit denna fantastiska bok, som är så fylld av kärlek på alla sätt som behövs i vår värld.

En arbetsbok! Jag har nu läst halva boken och fått så många bra tips. Detta kommer att bli en arbetsbok, där jag går tillbaka och läser. Jag är också väldigt glad över övningarna och meditationerna i boken.

CITAT UR BOKEN

»När vi vågar utmana idén om oss själva ger vi oss ut på en resa, där inga kartor finns och där den enda kompassen är vårt hjärta och en djupare känsla av riktning.«

Lee Seger är en uppskattad författare, föreläsare och terapeutisk healer som med sina utbildningar, texter och meditationer inspirerar och lyfter sina läsare och lyssnare. Ditt Magiska Jag – 13 steg till ett glimrande liv för dig, jorden och allt annat levande är Lees senaste bok. Lee har också skrivit och illustrerat Lee Seger Healingkort med tillhörande bok samt romanen Revan i horisonten, från 2011. Lee är ständig krönikör i tidningen Free och skriver med jämna mellanrum även i artiklar i andra tidningar. Mer om Lee (även pressbilder) hittar du här .

Titel: Ditt Magiska Jag – 13 steg till ett glimrande liv för dig jorden och allt annat levande.
Utgivningsår: 2019
Författare: Lee Seger
Formgivning, omslag och inlaga: Misan Friberg, Artindustry
ISBN: 978-91-983431-2-0
Förlag: Lee Seger Books and Art AB
Distributör: Stjärndistribution

ARTIKLAR OM DITT MAGISKA JAG

Reportage i tidningen Inspire, februari 2020. Läs här
Reportage i tidningen Free, november – december 2019. Läs här

VILL DU BLI ÅTERFÖRSÄLJARE?

För att bli återförsäljare är allt du behöver en F-skattsedel. Gå till Stjärndistributions hemsida. Längst uppe till höger klickar du på ÅTERFÖRSÄLJARE. Fyll i uppgifterna och beställ sedan den mängd du önskar. Berätta gärna för mig att du är återförsäljare.

ÖVNINGSMATERIAL FRÅN BOKEN

Måncirkel

Här kan du ladda ner måncirkeln som beskriv i boken på sidan 144.

 Rotchakrameditation

Här kan du lyssna på rotchakrameditationen från sidan 72 i boken.

ROTCHAKRAMEDITATION

med Lee Seger med musik av Elsa Esmeralda Hedberg

Vem uttalar intetionen / “På scenen”

Här kan du lyssna på instruktionerna / meditationen “Vem uttalar intentionen?” från sidan 112 i boken.

VEM UTTALAR INTENTIONEN?

med Lee Seger med musik av Elsa Esmeralda Hedberg

0
    0
    Din varukorg
    Din Varukorg är tomTillbaka till Shopen