Välj en sida

Lee Seger Minikort

De här söta minikorten är både träffsäkra och förstås helt magiska. Jag har mina i en skål i hallen och drar ett kort varje morgon – och ibland oftare än så. Min familj och gäster brukar också vilja dra ett kort.

De är lätt att följa vägledningen för man förstår nästan alltid direkt vad meningen syftar på. Vila i ditt inre – kan till exempel betyda att jag ska gå och lägga mig på soffan en stund, eller att jag ska lita på att allt är som det ska och att jag vet vad som gäller. 

Meningarna kommer från Lee Seger Healingkort och precis som i den stora kortleken så finns det 77  kort. Det är den kursiva meningen under rubriken för respektive kort som står på minikorten, från boken som tillhör kortleken.

»Måste bara tala om att jag älskar mina små tankekort! Tar ett varje morgon och läser och njuter. Vilken fin present!«

BÄSTA PRESENTEN

Korten kommer i en vit organza-påse och som du ser på citatet ovan så är det en uppskattad gåva. Många köper på sig fler stycken för att ha istället för en blomma när man ska gå bort. Väldigt fint tycker förstås jag! 

»Alltså, träffsäkerheten på dessa små pärlor är ju häpnadsväckande. Jag blir paff varje gång. Tack för att du skapat dem!«

VILL DU BLI ÅTERFÖRSÄLJARE?

För att bli återförsäljare är allt du behöver en F-skattsedel. Gå till Stjärndistributions hemsida. Längst uppe till höger klickar du på ÅTERFÖRSÄLJARE. Fyll i uppgifterna och beställ sedan den mängd du önskar. Berätta gärna för mig att du är återförsäljare.

0
    0
    Din varukorg
    Din Varukorg är tomTillbaka till Shopen