Välj en sida

Från mörker till ljus

» I nuet finns alltid kärleken

“Lugnt och stilla skrider jag fram. Jag låter mörkret visa mig ljuset och min vila hittar jag i nuet.

Detta var decembers affirmation i mitt månadsbrev och jag tänker att den kan få komma med här också, så här dagarna innan jul. Decembers mörka dagar har ju nu oundvikligen lett oss fram till ljuset, nu när det faktiskt har vänt och vi går mot ljusare tider.

Men jag tänker också på känslan av ensamhet eller förtvivlan som också kan skapa en känsla av mörker, att det är en bra tanke att påminna sig om – att när vi stannar upp och låter det som känns tungt få lov att komma upp, så kommer ljuset ALLTID ifatt oss.

Så oavsett hur vi känner oss. Ensamma, stressade eller bara allmänt förvirrade så är faktiskt allt okej. När vi är okej kan vi vila, och med vilans hjälp hamnar vi i nuet. I nuet finns alltid kärleken. Både inom och utom oss hittar vi den när vi lugnt och stilla skrider fram, oavsett hur mörkt det kan tänkas vara.

Massor av kärlek, och några dagar i förväg – önskan om en god jul!
Lee❤️ 

 

0
    0
    Din varukorg
    Din Varukorg är tomTillbaka till Shopen