Prints

En del av mina målningar finns redan som prints, och fler kommer att komma. Du kan välja mellan två storlekar  60x50 cm and 40x30 cm. Båda passar utmärkt i standardramar. De flesta printsen är både numrerade och signerade men några är enbart signerade. Leveranstiden är 7-10 dagar. 

Canson® Infinity Rag Photographique, 310 gr,  är det papper jag främst använder till mina prints. Det är gjord av 100% bomull och är av museumkvalitet och är framtagen just för Fine Art and fotoprint.

 

Posterpapper 180 gr använder jag till mina onumrerade prints och även om det är ett tunnare papper ger det en fantastisk färgåtergivning. Martins Inramningar och prints trycker samtliga av mina prints. .

Om du är intresserad av någon så kan du beställa dem i shopen. Tack!

1. ”FREEDOM”

“Frihet” är signerad print tryckt på 180 gr poster papper. Originalet är en målning i ack på canvas från 2015 och bilden är också det sista kortet i kortleken. 
Total size: 60x50 cm
Prize: 950 SEK

Total size: 40x30 cm
Prize: 690 SEK

Delivery:  7-10 days.

 

2. ”I SEE MYSELF EMBRACING THE DEPTH OF MY SOUL”

“I see myself embracing the depth of my soul” är en signerad och numrerad print tryckt på 310 gr Rag Photografic. Originalet är en målning i akryl på canvas från serien “I see myself”, målad under 2016-17.

Total size: 60x50 cm
Printed amount: 250 ex.
Prize: 1950 SEK

Total size: 40x30 cm
Printed amount: 250 ex.
Prize: 1250 SEK

Delivery:  7-10 days.

© Lee Seger 2019

Ditt Magiska Jag – ute nu!

Den här boken visar på olika vägar till ett roligare och mer magiskt liv. Ett liv som sätter dig i kontakt med den fantastiska inre värld som är din. Som ger den yttre världen helt andra perspektiv och som gör det svåra enklare och ger det vardagliga guldkant.

läs mer

Lär känna dina symptom

Vår fantastiska kropp brukar tala om för oss när något vill bli helat och när vi förstår att symptomen den visar upp, enbart är ett sätt att göra oss uppmärksamma – då blir det mycket lättare att fokusera på det som verkligen hjälper oss framåt.

läs mer

Månen & den feminina energin

Denna ljuvliga workshop, som jag verkligen ÄLSKAR, ger jag två gånger i sommar. I Västerås hos Lifvets Träd den 1 juni och i Malmö hos Holistic Mama den 20 juli.

läs mer

Workshop i Åhus

Välkommen på min inspirerande och visionära workshop , Ditt Magiska Jag – denna gång på Åhus Finest Yoga

läs mer

Vägledning i Malmö

Vill du träffa mig för en vägledning? Tre måndagar i sommar finns jag hos Holstic Mama på Davidshallsgatan 11 i Malmö, för 45 minuters sessioner.

läs mer

Premiär!!! Ditt Magiska Jag– workshop

Kom och fira med mig!!! Smygpremiär på boken och första workshopen där vi tillsammans undersöker vad det innebär att vara magisk och hur vi dag för dag kan skapa ett glimrande liv för oss själva, jorden och allt annat levande.

läs mer