Prints

En del av mina målningar finns redan som prints, och fler kommer att komma. Du kan välja mellan två storlekar  60x50 cm and 40x30 cm. Båda passar utmärkt i standardramar. De flesta printsen är både numrerade och signerade men några är enbart signerade. Leveranstiden är 7-10 dagar. 

Canson® Infinity Rag Photographique, 310 gr,  är det papper jag främst använder till mina prints. Det är gjord av 100% bomull och är av museumkvalitet och är framtagen just för Fine Art and fotoprint.

 

Posterpapper 180 gr använder jag till mina onumrerade prints och även om det är ett tunnare papper ger det en fantastisk färgåtergivning. Martins Inramningar och prints trycker samtliga av mina prints. .

Om du är intresserad av någon så kan du beställa dem i shopen. Tack!

1. ”FREEDOM”

“Frihet” är signerad print tryckt på 180 gr poster papper. Originalet är en målning i ack på canvas från 2015 och bilden är också det sista kortet i kortleken. 
Total size: 60x50 cm
Prize: 950 SEK

Total size: 40x30 cm
Prize: 690 SEK

Delivery:  7-10 days.

 

2. ”I SEE MYSELF EMBRACING THE DEPTH OF MY SOUL”

“I see myself embracing the depth of my soul” är en signerad och numrerad print tryckt på 310 gr Rag Photografic. Originalet är en målning i akryl på canvas från serien “I see myself”, målad under 2016-17.

Total size: 60x50 cm
Printed amount: 250 ex.
Prize: 1950 SEK

Total size: 40x30 cm
Printed amount: 250 ex.
Prize: 1250 SEK

Delivery:  7-10 days.

© Lee Seger 2019

Sommarworkshop – Ditt Magiska Jag om Förlåtelse

Välkommen på en workshop där vi tillsammans undersöker vad det innebär att vara magisk och hur vi dag för dag kan skapa ett glimrande liv för oss själva, jorden och allt annat levande. Fokus har vi denna gången på rätten att förlåta oss själva.

läs mer

Livsfilosofiskt forum i Malmö

Den 13 mars 19.00 - 21.00 håller jag min föreläsning Ett glimrande liv för Dig, Jorden och Allt annat levande! ”Vi är mitt uppe i ett svindlande äventyr och det mest makalösa med det är att vi inte bara förändrar våra egna personliga liv, utan även världen i sin...

läs mer

Meditation i Malmö

Välkommen till fyra livsbejakande meditationskvällar i Malmö, fyra torsdagar i rad. Under den här kursen har vi olika teman för varje träff. Vi BALANSERAR, HELAR, går djupare och EXPANDERAR och vi MANIFESTERAR inför framtiden.

läs mer

Daybyday Community

Daybyday Community är nu igång och du är varmt välkommen i för att inspireras, känna gemenskap och hitta vägar till det helande du behöver. Nya teman varje månad, ett ständigt växande bibliotek med meditationer, övningar och inspirerande texter. En distanshealing i månanden och förstås både daglig vägledning och Lees Vecka.

läs mer

Jämbördiga relationer

Om balans är årets huvudtema, som jag skrev om i förra krönikan, är det inte konstigt att våra relationer också behöver ses över. Balans handlar ju inte bara om att hitta en rytm som passar oss. Utan det handlar lika mycket om vilka människor vi omger oss med, och hur vår relation till dem ser ut.

läs mer

Dröm- och symboltolkning

En hel dag bland drömmar och symboler – kan det bli bättre? Att lyssna på sin vägledning, vare sig den kommer under natten eller i vaket tillstånd via tecken, synkronicitet eller samtal – gör livet makalöst magiskt. När vi tolkar, och det kan alla göra, får vi en djupare förståelse för vad som pågår i våra liv.

läs mer

Free Vägledning nr 1

2019 är ett perfekt år för att lämna gammalt tvivel bakom oss och istället, med en stor portion mod, öppna armarna för allt möjligt magiskt som kan komma att hända. En djupare förståelse för vad det innebär att vara människa kommer att hjälpa oss att återfå den inre balans som vi så länge saknat.

läs mer

Din intention för 2019 – specialsession

I denna session har vi under 45 min fullt fokus på vilka teman som kommer att gälla för dig under 2019. Genom att ringa in vad du vill förändra – vare sig det är att komma tillrätta med en känsla, en skada eller ett symtom, så gör vi upp en plan som hjälper dig att prioritera.

läs mer

Hur roligt får man lov att ha?

Workshopen Hela dig själv, var så fantastiskt rolig att ge. Närmare 20 fantastiska kvinnor dansar, helar, tolkar, bejakar och njuter. Och jag med dem. Den kraft som uppstår när kvinnor samlas i grupp är magisk och fullständigt makalös.

läs mer