Välj en sida
Vill du tillsammans med mig och tolv andra deltagare öppna upp för fantatstiska möjligheter i ditt liv? Kom med på dessa 13 träffar och låt 2020 bli en ljuvlig start för allt nytt som vill skapas och manifesteras. Det kommer att bli ett magiskt år!

Boken Ditt Magiska Jag är en inspiration för att med hjälp av 13 steg skapa denna nya värld. Under 13 söndagar, i en grupp om 13 personer, undersöker vi de olika stegen med hjälp av diskussioner, övningar, meditationer och ett kontinuerligt manifesterande av den framtid vi vill ha. Kärlek, värme, skratt och glädje är ingredienserna som kommer att hjälpa oss, och gör inte bara våra träffar till något att se framemot, utan även tiden däremellan.

»Att vara magisk är att leva livet fullt ut«

UPPLÄGGET

Vi träffas 13 söndagar, 10.00 – 14.00 (fika för den som vill till 14.30), med start den 1 mars 2020 i min nya lokal i centrala Malmö. För varje gång har vi fokus på ett av de 13 stegen i boken. Det enda du behöver göra som förberedelse är att läsa just det aktuella kapitlet innan vi ses. Du kan vara fullständig nybörjare på att diskuterar den här typen av frågor, på att hela dig själv och på att till exempel meditera. Du kan också hållit på länge och helt enkelt längta efter ett sammanhang, ett sällskap att dela denna nya del av vår resa med. Alla får plats i detta systerskap, även män.

Med hjälp av samtal, övningar, meditationer och egna reflektioner går vi igenom de tretton stegen. Varje träff resulterar i en tydlig intention för de kommande veckorna, och det kommer att bli intressant och spännande att följa förändringen i ditt eget liv. För förändras kommer vi att göra. Energin är välkomnande och mjuk när vi vänder oss mot det vi vill skapa. Så varför inte göra det i gott sällskap och verkligen se till att lämna det vi inte längre behöver.

Om du redan läst boken vet du att förändringen vi pratar om inte bara handlar om våra egna liv, utan om även om allt annat levande. Då vet du också att det är min absoluta övertygelse att ett av de mest kraftfulla verktygen vi har för att uppnå den förändringen, är oss själva. Under det här året lyfter vi därför fram och skapar den verklighet vi vill ha genom att lära känna oss själva och vår förmåga än mer.

Vegansk lunch och eftermiddagsfika ingår. Allt finns på plats, det du behöver är Ditt Magiska Jag och en anteckningsbok med penna. De gånger vi vill använda min kortleken så finns den att låna, om du inte vill ta med din egen. SISTA ANMÄLNINGSDAG  är den 19 januari,

DU FÅR

 • 13 härliga dagar med kärlek, inspiration, helande och glädje.
 • Gratis medlemskap i Daybyday Community, under hela året. (Värde 2388 kronor)
 • God mat, som vi mer eller mindre äter medan vi arbetar. Fika för den som vill mellan 14.00 – 14.30.
 • Nya vänner, och en community (i daybyday) att följa även mellan våra träffar.
 • Diplom, som visar att du gått denna fördjupning – och som gör att du kan ha egna kurser i Ditt Magiska Jag i Praktiken.

DU LÄR DIG

 • Att leva livet på ett nytt sätt.
 • Att förstå hur du helar dig själv.
 • Att stå stadigt i din integritet, oavsett vad andra tycker.
 • Att förstå mer om din kropp och den rytm som passar dig.
 • Att på djupet känna tacksamhet och uppskattning för det du har.
 • Att tolka dina drömmar och din vägledning.
 • Att manifestera och attrahera det du vill ha in i ditt liv.
 • Att känna kärlek, acceptans och ömhet gentemot dig själv.
 • Att se din enorma potential, och din förmåga att göra skillnad.
 • Att känna styrkan i ett systerskap.

»Magin i livet ligger i att vara nyfiken och söka efter det som döljer sig bakom det vardagliga.«

DE TRETTON STEGEN OCH TEMAN FÖR VÅRA TRÄFFAR.

1/3    STEG 1. Jag väljer att tro.
Ett magiskt liv. Det finns så mycket fördomar och rädslor kring att leva ett andlig liv. Myter som vi kommer att punktera genom att prata om våra egna farhågor att leva efter andra värderingar än vad som är normalt för många. Vad händer med oss när vi kommer ut från den andliga garderoben? Vad är det som gör att vi stannar kvar? Vi diskuterar erfarenheter från tidigare liv, känslor av utanförskap, och rädsla för repressalier – och landar i en känsla av självklarhet. Där ett spirituellt liv är vad som gör livet roligare, tryggare och mer kraftfullt. Jag väljer ett se livet med andra ögon. 

5/4    STEG 2. Jag ser allt jag har.
Tacksamhet. Attraktionslagen handlar om att lika söker lika, och ju mer vi ser av vårt befintliga överflöd, desto mindre brist upplever vi. Det kan handla om trygghet och känslor av frid likväl som ekonomi, relationer och framgång inom till exempel arbetslivet. Vad vi än vill ha mer av är tacksamhet nyckeln. Vi ringar in, vänder och vrider – och hittar nya vägar till att vara mer tacksamma över det mirakel som vi är mitt uppe i. Det vill säga livet. Med tacksamhet förändrar jag livet. 

26/4.   STEG 3. Jag vill vara här.
Närvaro. Kroppen tillhör jorden och vet bäst hur man lever här, så när vi lyssnar på kroppen och ger den vad den behöver är livet som mest enkelt att leva. För att kunna vara närvarande fullt ut behöver vi också kunna lita på att livet bär oss och att det vill oss väl. Med olika tekniker och övningar gör vi det lätt att vara närande. När jag är närvarande lyssnar, förstår och ser jag mer. 

24/5    STEG 4. Jag hittar min plats.
Inre rum. För att hitta den trygghet som vi behöver för att kunna förändras, och för att kunna leva ett gott liv, vänder vi oss inåt. Vi börjar undersöka vårt eget universum och skapar en plats inom oss där vi i lugn och ro kan låta nyfikenheten leda oss. Vi pratar under dagen om vad som hjälper oss att skapa detta inre rum; som att skriva dagbok, arbeta med kort, ha ett altare och att meditera. Som vanligt blandar vi praktik med samtal och diskussioner.  I mitt inre rum ser jag möjligheterna.

14/6.   STEG 5. Jag lyssnar på mitt inre.
Drömmar. Att tolka drömmar är det roligaste som finns och med lite kunskap och en del träning kan du bli en mästare på att förstå vad dina drömmar vill visa dig. Att använda min kortlek i tolkningen ger en extra dimension. Dagen kommer att vara fylld med praktisk träning i att tolka och förstå vara drömmar. Denna gång är det bra om du har med dig några drömmar att arbeta med. Det gör inget om de är gamla. När jag tolkar mina drömmar väcker jag en ny verklighet till liv. 

2/8    STEG 6. Jag bestämmer min riktning.
Intention. Med intentionen tar vi ut den riktning vi vill att dagen, året, livet ska ta. Det betyder inte att vi tror oss veta vad som är allra bäst, utan det betyder att vi lyssnar på vårt hjärta och låter det peka åt det håll vi vill gå – och att vi följer det. Tillit, kontroll, tålamod och förstås en förståelse för att vi är värda det bästa är viktiga ingredienser. Vi tittar därför på hur självvärdet ser ut och vad det är som gör att vi tror att vi behöver kontrollera utgången av den intention vi satt i rörelse.  Med min intention skapar jag det liv jag vill ha.

23/8   STEG 7. Jag tar emot hjälp.
Vägledning. Vi har så makalöst mycket hjälp runt omkring oss och våra icke-fysiska vänner kommunicerar på sitt alldeles eget språk. Att förstå och tolka symboler och vägledningen i vardagen gör inte bara livet enklare, det är också vansinnigt roligt. Under hela denna dag fördjupar vi förmågan att se, tolka och förstå vår vägledning.  Mina icke-fysiska vänner gör mig trygg. 

20/9    STEG 8. Jag hittar min balans.
Rytm. Vårt förhållande till när och hur saker och ting ska göras är det som kommer att utvecklas mest under de kommande åren. Förståelsen för balansen mellan den feminina, och den maskulina energin – det vill säga när vi ska agera och när vi ska vara passiva – kommer ge oss andra perspektiv på hur vi vill leva. Den feminina energin som varit nedprioriterad under en lång tid är precis lika effektiv i sin passivitet som den maskulina, som till det yttre får saker och ting gjort. En spännande dag där vi utmanar våra idéer om hur vi kan och vill leva.  Jag vet när jag ska vara aktiv och när jag ska vila. 

8/11    STEG 9. Jag får en överblick.
Medvetenhet. Omedvetenhet innebär att vi inte förstår våra handlingar, konsekvenserna av dem eller varför vi känner som vi gör. En högre medvetenhet innebär motsatsen, och att förstå hur medvetenhet fungerar är guld värt. Det gör att vi kan omfamna oss själva mer kärleksfullt och bemöta oss med en djupare acceptans då vi förstår var vi är på vår resa. Vi tar en närmare till på chakrasystemet och på de fyra relationerna. Jag förstår mig själv bättre. 

29/11    STEG 10. Jag helas på många plan.
Energimedicin. Kroppen, denna underbara vän och vägvisare hjälper oss att förstå vår djupaste problematik. Med sina symtom guidar den oss in i chakrasystemets vägledning. Du får titta närmare på vad din kropp just nu signalerar. Vi går också igenom hur en behandlingskarta underlättar när vi vill hela något speciellt i kroppen, utan att drunkna i alla goda råd. Jag ser en väg framåt.

20/12    STEG 11. Jag är nyfiken på vem jag är.
Helandeprocessen. Alla går igenom en helandeprocess, vare sig vi är medvetna om det eller ej. Ibland är det stora processer som vid skilsmässa eller sjukdom. Ibland kortare, som när vi inte hittar våra nycklar. Att förstå hur vi vid varje tillfälle kan vända det som känns jobbigt till något positivt – är en kunskap som tar oss långt.  Jag tar ansvar för vem jag är. 

24/1-21    STEG 12. Jag förstår varför jag är här.
Förändringen. Härliga diskussioner om systerskap, miljön, och andra civilisationer i universum. Vi pratar om vad det egentligen är vi gör, när vi helas och fattar beslut som inte bara gagnar oss själva kortsiktigt, utan även ur ett längre perspektiv är bra beslut att ta.  Jag ser hur allt hänger ihop. 

21/2-21    STEG 13. Jag lever mitt liv.
Dag för dag. Sista dagen på vår fantastiska resa. Hur har året varit, hur går vi vidare? Vi sammanfattar och skapar nya visioner för kommande år. Ett festligt avslut på vad jag är säker på ha varit ett underbart och magiskt år! Varje dag är en gåva och varje dag skapar jag det liv jag vill ha.

ANMÄLAN

Utbildningen kostar 24.000 kronor inkl moms och mat. Du kan betala per månad med hjälp av autogiro (1900:-/mån), eller med faktura på hela beloppet, eller uppdelat på två.

Anmälningsavgiften är 1200 kronor och betalas via Swish 123-38 13 441 eller BG 725-0939. Märk betalningen DMJ i Praktiken. Om vi mot förmodan inte fyller kursen, får du givetvis din anmälningsavgift tillbaka. OBS! Behöver du vänta med anmälningsavgiften till februari – så säg till. Vi löser det!

Du anmäler dig genom att skicka ett mail med dina uppgifter. Namn, personnummer och adress samt hur du vill betala. 

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 19 januari. Vill du vara säker på din plats så boka direkt.

Jag ser verkligen framemot att spendera detta magiska år med dig och de andra deltagarna. Jag tror uppriktigt att det kommer att förändra oss på djupet. Var och en på sitt sätt. ?
Du kan läsa mer om mig här.

»13 steg till ett glimrande liv för dig, jorden och allt annat levande.«

© Lee Seger 2019

0
  0
  Din varukorg
  Din Varukorg är tomTillbaka till Shopen