Lee Seger


»Min intention är att inge hopp och att dela med mig av mina erfarenheter kring helande och vad det innebär att vara sin egen healer. Allt mitt arbete genomsyras av en djup kärlek och ödmjukhet inför detta fantastiska äventyr vi är mitt uppe i.«

De flesta ser mig nog som healer och författare men jag tänker faktiskt mest på mig själv som konstnär. Inte så mycket för mitt måleri utan för att den nyfikenhet, som jag kopplar ihop med konstnärskapet, genomsyrar allt jag gör. Samma nyfikenhet som får mig att undra vilken energi en målning bär när jag ändrar en färg känner jag inför min personliga resa, mitt arbete som helare och vägledare och för den ständiga expansion som ny kunskap ger. Nyfikenhet, fascination, ödmjukhet och en djup tacksamhet är vad som driver mig i vad jag än gör.

För att definiera det lite så –nyfikenhet för att det är roligare så, fascination för att jag ständigt häpnar över all kärlek och magi som finns tillgängligt för oss, ödmjukhet för att det finns inget annat sätt att förhålla sig när man upplevt så mycket helande som jag. Tacksamhet för att jag helt enkelt är så makalöst glad över att få vara här och att få var en del att detta stora äventyr.

»Min absoluta övertygelse och drivkraft är att vi håller på att förändras och att vägen dit går via vårt inre. Genom att förstå vem vi är och börja utnyttja vår enorma potential till att skapa en värld som bygger på kärlek, glädje och respekt för allt levande – förändrar vi den obalans vi i nuläget befinner oss i.«

Jag är född 1963 (skytt) och har två underbara barn födda 90 och 99 med två olika pappor. Av naturliga skäl har barnen upptagit mycket av mitt liv, men nu är de båda snart stora och börjar leva sina egna liv. Min äldsta gör ju givetvis det redan, men även den yngsta är nu på väg ut. Det gör att även mitt liv förändras och en ny period öppnar dörren för mig.

Från att ha arbetat mycket hemma med individuella sessioner, skrivande och med mitt måleri känner jag hur världen utanför drar och jag välkomnar det nya och ser fram emot många fysiska möten, resor och upplevelser.

Med mig har jag min roman Revan i horisonten och Lee Seger Healingkort. I vår kommer min nya bok “Ditt magiska jag – 13 steg till ett glimrande liv för dig , jorden och allt annat levande”. En bok där jag vill inspirera till att ta de steg som vi ganska lätt kan göra, och på så vis förändra både oss själva och resten av världen. Day by day Community har samma intention, att inspirera och skapa möjlighet för helande, stolthet och självkärlek.

ATT VARA HEALER

Att vara healer har under lång tid varit min passion och absoluta lycka. Jag är oerhört tacksam över den möjlighet som följt mig under så många år, att få följa ibland helt främmande människor ner i deras mest magiska djup. Att se dem resa sig, göra upp med det gamla och sakta men säkert börja skapa det liv de önskar. Känslomässigt så väl som materiellt och professionellt.

Min absoluta övertygelse är att allt kan helas och att alla kan göra det. Dessutom tror jag att det är det viktigaste vi kan göra, att det är vårt absoluta syfte i detta tidevarv. När vi helar oss själva skapar vi inte bara utrymme för andra att göra det samma, vi skapar dessutom en annan energi på jorden som gör att vi framöver kommer att fatta andra beslut. En människa i balans, skapar en värld i balans. Inget är mer viktigt än det – för oss och för vår värd – Gaia.

»Att helas innebär att man är detektiv i sitt eget liv och att vara healer
innebär att man tror att det är möjligt.«

LITE FAKTA…

Jag har haft en livslång spirituell resa, med allt vad det inneburit av motstånd, tvivel, villkorslös kärlek, äventyr, utveckling, insikter, mer villkorslös kärlek och en ständigt växande nyfikenhet. Precis som så många andra har jag utvecklats i takt med att energierna och möjligheterna på jorden har förändrats.

Aktiv som healer och andlig vägledare/spirituell lärare har jag varit sedan 2005. Mängder av sessioner, workshops, föreläsningar och att driva en healingskola har lagt grunden för det jag idag skriver och föreläser om. Erfarenheterna från mitt eget liv är dock lika viktiga som de jag fått som healer och vägledare åt andra.

Måleriet som jag återupptog för ett par år sedan är oerhört viktig och tillsammans med skrivandet ger det mig en perfekt balans.

Min bakgrund är inom formgivning, reklam och kommunikation. En fil kand i beteendevetenskap med inriktning psykologi och arbetsvetenskap som akademisk utbildning och förberedande konstskola, design och textilutbildning som kreativ bas.

Jag har drivit egen byrå, varit kommunikationskonsult med fokus på ledarskap, CSR och kundrelationer. Arbetat som programledare och adjunkt på Malmö Universitet (då högskola) under sju år. Utöver det har jag varit min egen, med eller utan anställda.

Idag driver jag Lee Seger Books and Art AB och är verksam som föreläsare, författare, vägledare och konstnär.

Kontakta mig gärna om du vill veta mer hello@leeseger.com

ARTIKLAR OM MIG OCH HEALINGKORTEN

Intervju i tidningen Nära oktobernummer 2017. Läs här
Intervju i tidningen Inspires sommarnummer 2017. Läs här
Reportage i tidningen Free, januari – februari 2017. Läs här
Intervju från Livsenergi, oktober 2016, där kortleken var månadens erbjudande. Läs här

SAMMARBETSPARTNERS

Misan Friberg på Artindustry gör all min formgivning. Mina böcker, annonser, reklamblad och diplom. Allt som är vackert med mina saker bär hennes hand. Även den här fina sajten är förstås hennes form. Vårt samarbete går långt tillbaka och mina projekt känns idag inte kompletta utan hennes del i dem.

Torbjörn Lagerwall är min favoritfotograf. Tålamodet han visade med arbetet med att fotografer originalen till kortleken var fantastiskt. Så fort du ser en proffsig bild bland mina så vet du att det är hans. De fina daybyday med blommorna är hans, med styling av Misan Friberg, bilderna på mig och på mina produkter lika så.

TEXT ATT ANVÄNDA TILL PRESENTATIONER

Lee Seger är en uppskattad föreläsare, författare och vägledare som med sina texter och meditationer inspirerar och lyfter sina läsare. Lee har skrivit och illustrerat Lee Seger Healingkort samt romanen Revan i horisonten, om en kvinnas väg till att se livet med nya ögon. Lee är ständig skribent i tidningen Free, med Fri Vägledning. Day by Day Community är ett digitalt forum för likasinnade som drivs av Lee, där inspiration, gemenskap och kunskap finns att hämta, utifrån hennes stora erfarenhet av helande och utveckling. Lees måleri berättar även det historier om helande och kraft. Läs mer här.

PRESSBILDER

© Lee Seger 2019

Sommarworkshop – Ditt Magiska Jag om Förlåtelse

Välkommen på en workshop där vi tillsammans undersöker vad det innebär att vara magisk och hur vi dag för dag kan skapa ett glimrande liv för oss själva, jorden och allt annat levande. Fokus har vi denna gången på rätten att förlåta oss själva.

läs mer

Livsfilosofiskt forum i Malmö

Den 13 mars 19.00 - 21.00 håller jag min föreläsning Ett glimrande liv för Dig, Jorden och Allt annat levande! ”Vi är mitt uppe i ett svindlande äventyr och det mest makalösa med det är att vi inte bara förändrar våra egna personliga liv, utan även världen i sin...

läs mer

Meditation i Malmö

Välkommen till fyra livsbejakande meditationskvällar i Malmö, fyra torsdagar i rad. Under den här kursen har vi olika teman för varje träff. Vi BALANSERAR, HELAR, går djupare och EXPANDERAR och vi MANIFESTERAR inför framtiden.

läs mer

Daybyday Community

Daybyday Community är nu igång och du är varmt välkommen i för att inspireras, känna gemenskap och hitta vägar till det helande du behöver. Nya teman varje månad, ett ständigt växande bibliotek med meditationer, övningar och inspirerande texter. En distanshealing i månanden och förstås både daglig vägledning och Lees Vecka.

läs mer

Jämbördiga relationer

Om balans är årets huvudtema, som jag skrev om i förra krönikan, är det inte konstigt att våra relationer också behöver ses över. Balans handlar ju inte bara om att hitta en rytm som passar oss. Utan det handlar lika mycket om vilka människor vi omger oss med, och hur vår relation till dem ser ut.

läs mer

Dröm- och symboltolkning

En hel dag bland drömmar och symboler – kan det bli bättre? Att lyssna på sin vägledning, vare sig den kommer under natten eller i vaket tillstånd via tecken, synkronicitet eller samtal – gör livet makalöst magiskt. När vi tolkar, och det kan alla göra, får vi en djupare förståelse för vad som pågår i våra liv.

läs mer

Free Vägledning nr 1

2019 är ett perfekt år för att lämna gammalt tvivel bakom oss och istället, med en stor portion mod, öppna armarna för allt möjligt magiskt som kan komma att hända. En djupare förståelse för vad det innebär att vara människa kommer att hjälpa oss att återfå den inre balans som vi så länge saknat.

läs mer

Din intention för 2019 – specialsession

I denna session har vi under 45 min fullt fokus på vilka teman som kommer att gälla för dig under 2019. Genom att ringa in vad du vill förändra – vare sig det är att komma tillrätta med en känsla, en skada eller ett symtom, så gör vi upp en plan som hjälper dig att prioritera.

läs mer

Hur roligt får man lov att ha?

Workshopen Hela dig själv, var så fantastiskt rolig att ge. Närmare 20 fantastiska kvinnor dansar, helar, tolkar, bejakar och njuter. Och jag med dem. Den kraft som uppstår när kvinnor samlas i grupp är magisk och fullständigt makalös.

läs mer