Föreläsningar

»Beliver in change and passionate about our ability
to create a better word, day by day.«

Min intention är alltid att inspirera till helande och förmågan att stå i vår egen kraft för att på så sätt skapa en värld som passar allt levande, inklusive jorden själv. Föreläsningarna kan variera i upplägg mellan en och två timmar och de passar i de flesta sammanhang där intresse för förändring och helande finns.

ETT GLIMRANDE LIV FÖR DIG, JORDEN OCH ALLT ANNAT LEVANDE.

Vi är mitt uppe i ett svindlande äventyr och det mest makalösa med det är att vi inte bara förändrar våra egna personliga liv, utan även världen i sin helhet. När vi förstår vad vi gör, hur viktiga vi är – är det lättare att fortsätta att utvecklas. En inspirerande föreläsning om hur vi förändrar de gamla strukturerna och skapar något nytt.

DETEKTIV I DITT EGET LIV

Att helas innebär att man är detektiv i sitt eget liv och att vara healer innebär att man tror att det är möjligt. En föreläsning om hur helandet går till, vad man kan förvänta sig och hur man lär sig att acceptera sig själv exakt som man är – samtidigt som man förstår att det är det mest fantastiska man kan vara. Inspiration och praktiska råd om hur man blir sin egen healer.

»Att helas innebär att man är detektiv i
sitt eget liv och att vara healer innebär att
man tror att det är möjligt.«

Kontakta mig via telefon, sms 070-63 12 659 eller via mail
om du vill anlita mig för en föreläsning

PRESENTATIONSMATERIAL LEE SEGER

Lee Seger är en uppskattad healer och vägledare med mångårig erfarenhet av att vända det som känns tungt till något ljust och kraftfullt. Lee har skrivit och illustrerat Lee Seger Healingkort samt romanen Revan i horisonten, om en kvinnas väg till att se livet med nya ögon. Lee är ständig skribent i tidningen Free, med Fri Vägledning och i höst kommer hennes tredje bok, “Ditt magiska Jag”. Day by Day Community är ett forum för likasinnade som drivs av Lee, där inspiration, gemenskap och kunskap finns att hämta. Lees måleri berättar även det historier om helande och kraft.

Pressbilder finns här

© Lee Seger 2019

Workshop i Åhus

Välkommen på min inspirerande och visionära workshop , Ditt Magiska Jag – denna gång på Åhus Finest Yoga

läs mer

Vägledning i Malmö

Vill du träffa mig för en vägledning? Tre måndagar i sommar finns jag hos Holstic Mama på Davidshallsgatan 11 i Malmö, för 45 minuters sessioner.

läs mer

Månen & den feminina energin

Denna ljuvliga workshop, som jag verkligen ÄLSKAR, ger jag två gånger i sommar. I Västerås hos Lifvets Träd den 1 juni och i Malmö hos Holistic Mama den 20 juli.

läs mer

Premiär!!! Ditt Magiska Jag– workshop

Kom och fira med mig!!! Smygpremiär på boken och första workshopen där vi tillsammans undersöker vad det innebär att vara magisk och hur vi dag för dag kan skapa ett glimrande liv för oss själva, jorden och allt annat levande.

läs mer

Livsfilosofiskt forum i Malmö

Den 13 mars 19.00 - 21.00 håller jag min föreläsning Ett glimrande liv för Dig, Jorden och Allt annat levande! ”Vi är mitt uppe i ett svindlande äventyr och det mest makalösa med det är att vi inte bara förändrar våra egna personliga liv, utan även världen i sin...

läs mer

Meditation i Malmö

Välkommen till fyra livsbejakande meditationskvällar i Malmö, fyra torsdagar i rad. Under den här kursen har vi olika teman för varje träff. Vi BALANSERAR, HELAR, går djupare och EXPANDERAR och vi MANIFESTERAR inför framtiden.

läs mer

Daybyday Community

Daybyday Community är nu igång och du är varmt välkommen i för att inspireras, känna gemenskap och hitta vägar till det helande du behöver. Nya teman varje månad, ett ständigt växande bibliotek med meditationer, övningar och inspirerande texter. En distanshealing i månanden och förstås både daglig vägledning och Lees Vecka.

läs mer