Föreläsning

Ditt Magiska Jag

»Att vara magisk är att leva livet fullt ut. Det är att åter vända blicken inåt, till den svindlande känslan av oändliga möjligheter och äventyr. Det är att bredda synfältet och ersätta rädslan med nyfikenhet och häpnad.«

En inspirerande föreläsning om hur vi med små medel och steg kan skapa enorma förändringar. I våra egna liv, så väl som för resten av världen. Den egna resan öppnar för stora möjligheter och att förstå hur vi släpper taget om det som känns svårt, och samtidigt skapar något nytt – gör en enorm skillnad. 

Föreläsningen passar alla som är intresserade av förändring. Den är 60 minuter och kan om önskas förlängas och då avslutas med meditation och /eller frågestund.

FÖRELÄSNINGEN INNEHÅLLER

Upplägget är till viss del flexibelt men syftet är alltid att inspirera, sätta nutiden i en historisk kontext, ge enkla och mycket effektiva verktyg och skapa en förståelse för hur helandeprocessen går till. Allra viktigast är att lyssnaren ska få en djupare förståelse för vilken förmåga vi alla har att förändra och förändras – och att det finns oerhört mycket glädje, kärlek och förlåtande i den processen. 

»Lee pratar så att man förstår. Hon gör det svåra enkelt och
efteråt känns det alltid hoppfullt och självklart. Jag, känns självklar!
«

Kontakta mig via telefon, sms 070-63 12 659 eller via mail
om du vill anlita mig för en föreläsning

PRESENTATIONSMATERIAL LEE SEGER

Lee Seger är en uppskattad föreläsare, författare och vägledare som med sina texter och meditationer inspirerar och lyfter sina läsare och lyssnare. Ditt Magiska Jag – 13 steg till ett glimrande liv för dig, jorden och allt annat levande är Lees senaste bok. Lee har också skrivit och illustrerat Lee Seger Healingkort med tillhörande bok samt romanen Revan i horisonten. Lee är ständig krönikör i tidningen FreeDay by Day Community är en digital plattform för helande som drivs av Lee och hennes team, med inspiration, gemenskap och kunskap. Mer om Lee (även pressbilder) hittar du här .

© Lee Seger 2019

Ditt Magiska Jag – ute nu!

Den här boken visar på olika vägar till ett roligare och mer magiskt liv. Ett liv som sätter dig i kontakt med den fantastiska inre värld som är din. Som ger den yttre världen helt andra perspektiv och som gör det svåra enklare och ger det vardagliga guldkant.

läs mer

Lär känna dina symptom

Vår fantastiska kropp brukar tala om för oss när något vill bli helat och när vi förstår att symptomen den visar upp, enbart är ett sätt att göra oss uppmärksamma – då blir det mycket lättare att fokusera på det som verkligen hjälper oss framåt.

läs mer

Månen & den feminina energin

Denna ljuvliga workshop, som jag verkligen ÄLSKAR, ger jag två gånger i sommar. I Västerås hos Lifvets Träd den 1 juni och i Malmö hos Holistic Mama den 20 juli.

läs mer

Workshop i Åhus

Välkommen på min inspirerande och visionära workshop , Ditt Magiska Jag – denna gång på Åhus Finest Yoga

läs mer

Vägledning i Malmö

Vill du träffa mig för en vägledning? Tre måndagar i sommar finns jag hos Holstic Mama på Davidshallsgatan 11 i Malmö, för 45 minuters sessioner.

läs mer

Premiär!!! Ditt Magiska Jag– workshop

Kom och fira med mig!!! Smygpremiär på boken och första workshopen där vi tillsammans undersöker vad det innebär att vara magisk och hur vi dag för dag kan skapa ett glimrande liv för oss själva, jorden och allt annat levande.

läs mer