»The Goddess Support«

»Hornen är en mycket gammal symbol för Gudinnan och därför symboliserar de i dessa målningar det feminina och jorden. Solskivan är den maskulina energin – som måste vara djupt rotad i det feminine om vi vill att livet ska bli bra.«

“The Goddess support” är en serie målningar som jag gör med jämna mellanrum. Själva symbolen, Isiskronan, visar vårt behov av balans mellan feminina och maskulina energier och vår förmåga att stå med ena benet i den spirituella världen och det andra i den materiella. 

Om du är intresserad av någon av mina målningar, blir jag glad om du hör av dig så att vi kan diskutera vidare. Tack!

”THE GODDESS OF MOON” 50x60 CM ACRYLIC ON CANVAS. 2018

SEK 6.000

”THE GODDESS OF SPRING” 50 X 60 CM ACRYLIC ON CANVAS. 2017

Spring brings changes. Everything that been resting explodes with a colorful and powerful force. Seemingly coming from nowhere but the truth is that every bud and every sprout has prepared itself carefully while hibernating.”

SOLD

”THE GODDESS OF FAITH” 50 X 60 CM ACRYLIC ON CANVAS. 2011

While waiting for our own faith to take place, she is there. With a soft and natural love she carries us through times of doubt. She fills us with a deep sense of belonging and makes us stand firm in our own lives.

SEK 4.000

”THE GODDESS OF FAITH” 50 X 60 CM ACRYLIC ON CANVAS. 2011

A woman’s beauty is sprung from eons of sensuality, passion and strength. Therefore, enjoying our beauty, see every part of us as beautiful and moving with pride, grace and serenity – we carry healing for the earth, through our vibrant blood and life-giving breath.

SOLD

”THE GODDESS OF WATER” 50 X 60 CM ACRYLIC ON CANVAS. 2016

Water, which is the element of feelings teaches us how safe we are when we let us feel what we actually feel. Without judgment and with a deep sense of acceptance, our feelings becomes our best guide in life.

SOLD

© Lee Seger 2019

Sommarworkshop – Ditt Magiska Jag om Förlåtelse

Välkommen på en workshop där vi tillsammans undersöker vad det innebär att vara magisk och hur vi dag för dag kan skapa ett glimrande liv för oss själva, jorden och allt annat levande. Fokus har vi denna gången på rätten att förlåta oss själva.

läs mer

Livsfilosofiskt forum i Malmö

Den 13 mars 19.00 - 21.00 håller jag min föreläsning Ett glimrande liv för Dig, Jorden och Allt annat levande! ”Vi är mitt uppe i ett svindlande äventyr och det mest makalösa med det är att vi inte bara förändrar våra egna personliga liv, utan även världen i sin...

läs mer

Meditation i Malmö

Välkommen till fyra livsbejakande meditationskvällar i Malmö, fyra torsdagar i rad. Under den här kursen har vi olika teman för varje träff. Vi BALANSERAR, HELAR, går djupare och EXPANDERAR och vi MANIFESTERAR inför framtiden.

läs mer

Daybyday Community

Daybyday Community är nu igång och du är varmt välkommen i för att inspireras, känna gemenskap och hitta vägar till det helande du behöver. Nya teman varje månad, ett ständigt växande bibliotek med meditationer, övningar och inspirerande texter. En distanshealing i månanden och förstås både daglig vägledning och Lees Vecka.

läs mer

Jämbördiga relationer

Om balans är årets huvudtema, som jag skrev om i förra krönikan, är det inte konstigt att våra relationer också behöver ses över. Balans handlar ju inte bara om att hitta en rytm som passar oss. Utan det handlar lika mycket om vilka människor vi omger oss med, och hur vår relation till dem ser ut.

läs mer

Dröm- och symboltolkning

En hel dag bland drömmar och symboler – kan det bli bättre? Att lyssna på sin vägledning, vare sig den kommer under natten eller i vaket tillstånd via tecken, synkronicitet eller samtal – gör livet makalöst magiskt. När vi tolkar, och det kan alla göra, får vi en djupare förståelse för vad som pågår i våra liv.

läs mer

Free Vägledning nr 1

2019 är ett perfekt år för att lämna gammalt tvivel bakom oss och istället, med en stor portion mod, öppna armarna för allt möjligt magiskt som kan komma att hända. En djupare förståelse för vad det innebär att vara människa kommer att hjälpa oss att återfå den inre balans som vi så länge saknat.

läs mer

Din intention för 2019 – specialsession

I denna session har vi under 45 min fullt fokus på vilka teman som kommer att gälla för dig under 2019. Genom att ringa in vad du vill förändra – vare sig det är att komma tillrätta med en känsla, en skada eller ett symtom, så gör vi upp en plan som hjälper dig att prioritera.

läs mer

Hur roligt får man lov att ha?

Workshopen Hela dig själv, var så fantastiskt rolig att ge. Närmare 20 fantastiska kvinnor dansar, helar, tolkar, bejakar och njuter. Och jag med dem. Den kraft som uppstår när kvinnor samlas i grupp är magisk och fullständigt makalös.

läs mer