Välj en sida

»Följ med in i en värld av gemenskap, inspiration, vägledning,
meditationer, helande, kunskap och hopp.«

På Day by Day Community kan du i lugn och ro, helt i din egen takt, hitta helande och inspiration för att på bästa sätt kunna delta i det här makalösa äventyret vi är ute på – där vi förändrar både oss själva och förutsättningarna för jorden och allt annat levande. En plats för dig att slappna av på och påminnas om hur fantastisk och viktig du är. Daybyday Community är som ett gym för själen!

»Det känns som att jag sätter mig i min fåtölj och läser min favorittidning,
tryggt och mindre stressande än sociala medier och mejl.«

199 kronor / månad
Ingen bindningstid – var med så länge du vill.

LEE SEGER OM DAYBYDAY

»Jag är övertygad om att den förändring vi behöver göra, både för oss själva och för världen i sin helhet –  den gör vi bäst genom att förstå vad varje dag erbjuder för möjligheter till helande, glädje och integritet. Day by Day Community är en plats där vi kan bejaka varandra och oss själva på vår resa. Där vi på djupet kan förstå att vi är inte bara fantastiska utan att vi är viktiga – exakt så som vi är. Just nu! «

I Day by Day Community kommer du att hitta mängder av inspiration och min förhoppning är att du ska trivas och känna att du får stöd, inspiration, kunskap och helande. Du kan välja att gå in precis när du känner för det – varje dag eller när du behöver något speciellt. 

Varje månad kommer att ha ett nytt tema som innehåller övningar, meditationer, kunskap och inspiration. Du gör exakt så mycket som du vill, precis så ofta som du vill. Det är ingen som ser att du är inne och vill du inte skriva något, så är du helt anonym.

Du som följer mig på Facebook kommer att känna igen dig för självklart hittar du både Lees vecka och de dagliga #daybyday-tipsen här. Skillnaden är att vägledningen du hittar i communityn är utökad med konkreta tips och råd inför dagen. Om du vill så drar du själv ett kort utifrån vägledningen och delar med gruppen.

Ett bibliotek kommer att byggas upp allt eftersom. Det kommer att innehålla hjälp, övningar och inspiration som du kan behöva vid olika situationer i livet. Om du till exempel känner att du tappat sugen, eller om du bearbetar en stor sorg eller vill hela gammal ilska – målet är att du ska kunna hitta precis vad du behöver i biblioteket. Communityn kommer att bli som en interaktiv bok.

Det finns också en anslagstavla som alla medlemmarna kan använda för att berätta om sina events, sin verksamhet eller för att efterlysa en vän att promenera eller lägga kort med. Med jämna mellanrum kommer jag att blogga om saker som jag vill dela, utöver det som redan finns. Det kan vara i förhållande till månadens tema, veckans vägledning eller något som pågår i världen eller inom mig.

Under “Fråga Lee” så kan du skicka in en fråga som du vill ha svar på. Jag lottar frågorna och svarar med jämna mellanrum på dem. Det som är en personlig fråga för en person kan fungera som inspiration för någon annan.

Om du har gått mina kurser så är du van vid att jag svarar på alla kommentarer, det kommer jag inte att göra i lika stor utsträckning här. Jag läser allt men möjligheten att kommentera är främst tänkt till för communityn.

En gång i månaden kommer jag att ge en distanshealing som du kan koppla upp dig under det kommande dygnet. Temat för varje healing hör i hop med månadens tema.

»Det är fantastiskt att ha tillgång till Lees vishet och helande ord.
Hela tiden! Månandens healing är ju bara underbar…!
«

VÄLKOMMEN IN!

Jag tycker att detta är fantastiskt roligt och jag hoppas förstås att du kommer att känna likadant. Day by day Community ska vara en plats där vi inspireras till att ta ansvar för våra liv, hur vi mår och vad vi upplever. En plats där det alltid ska finnas inspiration till att hela det som behövs och till att kunna stå kvar i sin egen kraft. Framför allt ska det vara en plats som du känner dig glad och stolt över att var en del av. Vi ska ha roligt och vi ska stå starka i det faktum att vi är fantastiska precis som vi är. Vi utvecklas inte för att det är fel på oss utan för att vi vill skapa en annan sorts av värld.

Mina erfarenheter som healer och från ett liv fyllt av helande, vägledande och sökande, är det som ligger till grund för innehållet men din närvaro är det som gör att communityn kommer att leva.

DETTA INGÅR I PRENUMERATIONEN

• Månadens tema.
• Månadens distanshealing.
• Bibliotek med tips, helande texter, meditationer, inspiration och övningar.
• Lees vecka, med utökad vägledning.
• Dagliga daybyday som både är utökade och har en möjlighet för kommentering.
• Fråga Lee.
• Rabatt på böcker, kortlekar, bilder och event.
• Anslagstavla för medlemmar.
• Tillgång till Tolkningskolan för healingkorten
• Hjälp med din helandeprocess och din önskan att utvecklas.
• Gemenskap och inspiration.

»»Daybyday Community är som min friskvård. Här hämtar jag kraft & energi.«

 UR BIBLIOTEKET – TACKSAMHET

»Att vara tacksam innebär att flytta fokus från det man inte har – till det man har. Det är det största perspektivskifte som går att göra och det är något alla kan. Som så mycket annat kan det krävas träning men i sin fulländning är det den mest magiska trollstav du kan ha.«

 

 MÅNADENS TEMA

Månaden tema kan handla om i princip vad som helst. Det kommer alltid att finnas inspirerande och helande texter om ämnet och förslag på övningar och meditationer. Ju fler medlemmar vi blir desto mer kan jag utöka innehållet för varje tema. När månaden är slut förs allt innehåll över till Biblioteket. Syftet med dessa teman är att du ska ha möjlighet att fördjupa dig i något som du kanske ännu inte gjort, eller att det ska fungera som en påminnelse om hur mycket kraft du har att hämta i den kunskap du redan har. Precis som med allt annat i communityn så gör du precis så mycket som du har lust med!

199 kronor / månad
Ingen bindningstid – var med så länge du vill!

LEES VECKA – FÖRDJUPNING

»En tjuvkik på de energier som är i rörelse under veckan gör oss förberedda så att vi kan ta vara på de situationer som dyker upp. Vi kan då hela det som behövs och njuta av det som går.«

Lees Vecka har funnits på Facebook i tre år och den läses av tusentals människor varje vecka – vilket förstås gör mig väldigt glad och tacksam! Nu tar vi den ett steg till och låter den vara en del av Day by Day Community. Där kompletteras vägledningen med konkreta tips för hur man kan göra det generella mer personlig.

Den dagliga vägledningen speglar veckan innehåll, fast dag för dag. Den hjälper oss att ta hand om de energier som är aktiva. Vi har så otroligt mycket att vinna när vi förstår att vi är mitt uppe i en helande rörelse som kommer att förändra oss alla. Det gör att vi blir snällare mot oss själva, att vi lättare kan acceptera det som sker just nu – eftersom vi samtidigt som vi är i nuet kan se det ur ett större perspektiv.

Månadens healing

Varje månad kommer jag att ge en distanshealing som du kan koppla upp dig på under det kommande dygnet. Jag formulerar en intention med helandet som är kopplat till det tema vi har under månaden – men har du behov av ett annat fokus just den månaden så går det precis lika bra. Vi får alltid exakt vad vi behöver.

»Dessa healingar är otroliga – jag förstår knappt att jag kan komma så djupt in i mig själv och få uppleva så svindlande äventyr. Även de gånger då jag inte ser eller speciellt tydligt förstår vad som sker – är magiska. Jag bara vet att något sker där djupt inom mig medan jag är ute och svävar på dina vingar. Tack Lee!!!«

199 kronor / månad
Ingen bindningstid – var med så länge du vill.

SAGT OM DAYBYDAY COMMUNITY

 

»“Jag trodde att det krävdes en massa av mig om jag gick med, men jag är så glad att jag gjorde det ändå – för detta är bara så vilsamt. Ingen stress, inga krav utan bara jag och när jag har lust. Tack för denna fantastisk möjlighet att i lugn och ro lära mer.«

»Helt otroligt fantastisk vackert och innehållsrikt

»Du delar med dig av din kunskap på ett så lättfattligt och kreativt sätt. Alla härliga färger och vackra bilder ger sådan glädje bara det!!!«

»En sådan rik, djupgående och, kärleksfylld skattkista du bidrar med

»Här får jag redan så mycket kraft och inspiration«

»Underbart att få navigera omkring bland all din visdom«

»Jag har redan lärt mig massor av nytt, och vid mer än ett tillfälle har texterna gjort en enorm skillnad i hur jag hanterat vissa saker i mitt liv. Jag är så tacksam!«

© Lee Seger 2019

Förköp av Arvet av Atlantis

Förköp av Arvet av Atlantis

ÄNTLIGEN är min nya roman Arvet från Atlantis på väg ut i bokdiskarna. Du kan redan nu göra ett förköp om du vill vara först. Utkommer 23 oktober.

läs mer
Adjö till egots parad

Adjö till egots parad

NY KRÖNIKA – Ibland vet man inte vad som är hönan och vad som är ägget. är en stagnerad kropp mer mottaglig för negativa tankar, eller är det de gamla uttjänta tankegångarna som skapar en stagnation i kroppen? Hur som haver – livskraften vet vad den vill och det är att njuta.

läs mer
Vill du bli Andlig Coach?

Vill du bli Andlig Coach?

Den 22 september är dags för ny kursstart får vår omtyckta utbildning till Andlig Coach. Denna gång med utökat coachmaterial.

läs mer
Stjärnklara insikter

Stjärnklara insikter

NY KRÖNIKA – Har du tänkt på hur mycket enklare det är att göra stora förändringar, sätta gränser och känna det vi känner när vi tillåter andra att stå bredvid och backa upp oss. Systerskap är som bomull runt vår sårbarhet.

läs mer
Älska ditt företag

Älska ditt företag

NY WEBBKURS! Vill du växa tillsammans med ditt företag? Låta din personliga utveckling gå hand i hand med dina drömmar? Vill du samskapa tillsammans med Universum? Då är detta en webbkurs för dig. 💜

läs mer
Det hemliga rummet

Det hemliga rummet

NY KRÖNIKA: Har du också märkt att det är svårt att få till varaktig förändring på gamla problem? När vi i stället provar något nytt, något som inte alls har med det gamla problemet att göra, erbjuds vi plötsligt andra möjligheter. Nyfikenheten blir då större än rädslan för att förändras.

läs mer
CIRKELN på Zoom

CIRKELN på Zoom

Vill du vara med på en härlig utbildningsdag den 22 april, där du lär dig använda mitt favoritverktyg CIRKELN, för att lämna det gamla och skapa något nytt?

läs mer
Som en virvlande vårvind

Som en virvlande vårvind

NY KRÖNIKA: Nu när vårljuset vill leta sig in i våra skrymslen och vrår är det ett perfekt tillfälle att se över tankar och övertygelser, rensa i garderober och föra in härliga energier – för att vi på bästa sätt ska kunna ge oss ut i världen smorde vi verkligen är och vill vara.

läs mer
0
    0
    Din varukorg
    Din Varukorg är tomTillbaka till Shopen