Ledarskapsutveckling

»Vi är i ett stort behov av nya sätt att se på oss själv, på framtiden och på vår plats på jorden. Den förändringen börjar lika mycket i ett företags vision, som i individens vilja att förändras.«

LEDARSKAPSUTVECKLING

I mitt ledarskapsutvecklingsprogram  får du möjlighet att förstå din egen roll i företaget, dina drömmar och ditt ansvar. Du får möjlighet att förstå vilka dina styrkor egentligen är och vad som får dig att motverka det du vill skapa. Detta passar så väl för dig med anställda som dig som driver ett mindre företag, även ensamföretag. Programmet belyser företaget ur ett holistiskt och långsiktigt perspektiv.

ORGANISATIONSUTVECKLING

Företag och organisationer som står inför en förändring eller som har en önskan att utvecklas kan ha stor hjälp av en utomstående som kan visa på långsiktiga och holistiska perspektiv. Workshops och individuella samtal för anställda kan ingå, likväl som bollplank i diskussioner om framtiden.

 

Kontakta mig via telefon, sms 070-63 12 659 eller via mail
för att boka eller om du vill diskutera ett upplägg med mig.

© Lee Seger 2019

Workshop i Åhus

Välkommen på min inspirerande och visionära workshop , Ditt Magiska Jag – denna gång på Åhus Finest Yoga

läs mer

Vägledning i Malmö

Vill du träffa mig för en vägledning? Tre måndagar i sommar finns jag hos Holstic Mama på Davidshallsgatan 11 i Malmö, för 45 minuters sessioner.

läs mer

Månen & den feminina energin

Denna ljuvliga workshop, som jag verkligen ÄLSKAR, ger jag två gånger i sommar. I Västerås hos Lifvets Träd den 1 juni och i Malmö hos Holistic Mama den 20 juli.

läs mer

Premiär!!! Ditt Magiska Jag– workshop

Kom och fira med mig!!! Smygpremiär på boken och första workshopen där vi tillsammans undersöker vad det innebär att vara magisk och hur vi dag för dag kan skapa ett glimrande liv för oss själva, jorden och allt annat levande.

läs mer

Livsfilosofiskt forum i Malmö

Den 13 mars 19.00 - 21.00 håller jag min föreläsning Ett glimrande liv för Dig, Jorden och Allt annat levande! ”Vi är mitt uppe i ett svindlande äventyr och det mest makalösa med det är att vi inte bara förändrar våra egna personliga liv, utan även världen i sin...

läs mer

Meditation i Malmö

Välkommen till fyra livsbejakande meditationskvällar i Malmö, fyra torsdagar i rad. Under den här kursen har vi olika teman för varje träff. Vi BALANSERAR, HELAR, går djupare och EXPANDERAR och vi MANIFESTERAR inför framtiden.

läs mer

Daybyday Community

Daybyday Community är nu igång och du är varmt välkommen i för att inspireras, känna gemenskap och hitta vägar till det helande du behöver. Nya teman varje månad, ett ständigt växande bibliotek med meditationer, övningar och inspirerande texter. En distanshealing i månanden och förstås både daglig vägledning och Lees Vecka.

läs mer