Ledarskapsutveckling

»Vi är i ett stort behov av nya sätt att se på oss själv, på framtiden och på vår plats på jorden. Den förändringen börjar lika mycket i ett företags vision, som i individens vilja att förändras.«

LEDARSKAPSUTVECKLING

I mitt ledarskapsutvecklingsprogram  får du möjlighet att förstå din egen roll i företaget, dina drömmar och ditt ansvar. Du får möjlighet att förstå vilka dina styrkor egentligen är och vad som får dig att motverka det du vill skapa. Detta passar så väl för dig med anställda som dig som driver ett mindre företag, även ensamföretag. Programmet belyser företaget ur ett holistiskt och långsiktigt perspektiv.

ORGANISATIONSUTVECKLING

Företag och organisationer som står inför en förändring eller som har en önskan att utvecklas kan ha stor hjälp av en utomstående som kan visa på långsiktiga och holistiska perspektiv. Workshops och individuella samtal för anställda kan ingå, likväl som bollplank i diskussioner om framtiden.

 

Kontakta mig via telefon, sms 070-63 12 659 eller via mail
för att boka eller om du vill diskutera ett upplägg med mig.

© Lee Seger 2019

Ditt Magiska Jag – ute nu!

Den här boken visar på olika vägar till ett roligare och mer magiskt liv. Ett liv som sätter dig i kontakt med den fantastiska inre värld som är din. Som ger den yttre världen helt andra perspektiv och som gör det svåra enklare och ger det vardagliga guldkant.

läs mer

Lär känna dina symptom

Vår fantastiska kropp brukar tala om för oss när något vill bli helat och när vi förstår att symptomen den visar upp, enbart är ett sätt att göra oss uppmärksamma – då blir det mycket lättare att fokusera på det som verkligen hjälper oss framåt.

läs mer

Månen & den feminina energin

Denna ljuvliga workshop, som jag verkligen ÄLSKAR, ger jag två gånger i sommar. I Västerås hos Lifvets Träd den 1 juni och i Malmö hos Holistic Mama den 20 juli.

läs mer

Workshop i Åhus

Välkommen på min inspirerande och visionära workshop , Ditt Magiska Jag – denna gång på Åhus Finest Yoga

läs mer

Vägledning i Malmö

Vill du träffa mig för en vägledning? Tre måndagar i sommar finns jag hos Holstic Mama på Davidshallsgatan 11 i Malmö, för 45 minuters sessioner.

läs mer

Premiär!!! Ditt Magiska Jag– workshop

Kom och fira med mig!!! Smygpremiär på boken och första workshopen där vi tillsammans undersöker vad det innebär att vara magisk och hur vi dag för dag kan skapa ett glimrande liv för oss själva, jorden och allt annat levande.

läs mer