Välj en sida
Just nu öppnar jag upp tider för dig som är företagare och som känner att du sitter fast. Att det är mer jobb än glädje, eller att inkomsterna inte alls matchar din bild av överflöd och möjligheter.
 
Jag har ett långt yrkesliv inom utvecklade av företag. Dels har jag själv varit företagare i fyrtio år, med både framgång och katastrofer. Dels har jag under flera år undervisat på högskola i varumärkesbyggande, försäljning och marknadsföring. Jag har också under många år drivit reklambyrå och arbetat som konsult vad gäller organisationsutveckling och kommunikation.
 
Tillsammans med de senaste 17 årens erfarenheter där fokus har legat på helande och spirituell och personlig utveckling – har jag idag ett spännande sätt att se på företagandet.
 
Ditt företag kan nämligen vara din bästa vän, din guide och din terapeut. Företaget speglar dina egna inre processer och genom att vara medveten om det utvecklas både du och ditt företag fortare, enklare och mer kärleksfullt. För självklart ska du ha framgång och kunna älska det du gör. Fullt ut och i en härlig balans med allt annat som livet erbjuder.
 
Jag arbetar just nu med en större webbkurs om detta – som är färdig februari 2023 – och under tiden öppnar jag upp för ett antal samtal. Som vanligt över telefon, och upplägget är detsamma som terapeutisk healing – bortsätt från att vi fokuserar på företaget och hur det speglar dig. Det blir alltså både praktiskt och djupt helande. 💜
 
Låter det spännande? Skicka isf ett sms till 070-63 12 659 så hittar vi en tid. Sessionen är 90 minuter och kostar 2200 kr inkl.moms.
 
Jag ser verkligen framemot att få möta dig, ditt företag och dina drömmar.
Stor kram
Lee 💜.
.
0
    0
    Din varukorg
    Din Varukorg är tomTillbaka till Shopen