Välj en sida

Ny teammedlem i Daybyday Community

Jag är otroligt glad att kunna presentera ytterligare en medlem i Daybyday Communitys team – nämligen Sanne Soleil. Deltagarna i communityn kommer att märka av henne så smått framöver men redan i nästa månads tema har hon skrivit ett stycke som jag saknar djupare kunskap om, nämligen om kristaller och oljor. Mer kommer att komma.

Sanne är sjuksköterska i botten och är idag också en fantastisk healer och coach. Hon har gått alla av de kurser och workshopar jag har gett de senaste åren, hon kan kortleken och använder den i sitt arbete och Sanne har såklart även gått i healing hos mig och jag har också haft äran att få coacha henne i hennes egen utveckling till healer. Självklart har hon gjort mycket mer än så och har mängder med annan kunskap – men ur mitt perspektiv är det detta som gör att det känns så underbart att ha henne i Daybydays team. Hon kommer att bidra med texter, vägledning och feedback på kommentarer.

Sanne driver tillsammans med en kollega Lifvets Träd i Västerås, där jag varit flera gånger och gett workshops. Hennes hemsida är www.livscoachsannesoleil.se och hon finns förstås både på Facebook och på Instagram under samma namn.

Varmt välkommen med i vårt team Sanne och tack för att du vill!!! ❤️

0
    0
    Din varukorg
    Din Varukorg är tomTillbaka till Shopen