Välj en sida

Näring för själen 2022

»Världen behöver vår vänlighet, empati, styrka, integritet och förstås vår kärlek«

För att göra 2022 lite extra härligt så startar jag från den 10 januari något jag kallar NÄRING FÖR SJÄLEN 2022. Var fjärde dag kommer jag lägga ut en nyskriven text till ett av mina Healingkort. Något som jag hoppas kan komma att bli en kärleksfull inspiration under året.

Jag kommer att börja med den första serien i kortleken som handlar om rotchakrat, och sedan fortsätta genom alla serierna. På så vis kan den som vill få inspiration och helande
genom hela 2022.
 
Man kan delta på två sätt. Antingen så läser man när man spontant stöter på en text, eller så bestämmer man sig för att följa med mig och korten på vår resa. Då kan man låta kortets helande energi smyga sig in i ens vardag, genom att gå och fundera på de aspekter som tagits upp i texten. När insikterna får ta plats öppnas dörren för helandet. Efter tre dagar kommer ett nytt kort, och nya tankar.
 
Man kan självklart göra båda delarna, allt efter vad som passar en. Det är helt gratis och texterna kommer att ligga på både Facebook och Instagram.
 
Världen behöver vår vänlighet, empati, styrka, integritet och förstås vår kärlek. Vi behöver också varandra, för det är tillsammans vi lättast får syn på den värld som passar oss bäst. Min förhoppning är därför att texterna kan fungera som sällskap under detta viktiga år, där vi har stor möjlighet att förändra så väldigt mycket.
 
Många dörrar kommer att stängas framöver, men oj så många som kommer att öppnas. Dörrar som leder till platser där hjärtat kan andas fritt. Jag tänker mig helt enkelt att texterna kan vara som en extra karta till dessa nya dörrar. ❤️
 
Den tionde startar jag som sagt, och innan första kortet ger jag en kort beskrivning på vad respektive chakra och serie handlar om. Den 14 kommer alltså det första kortet ut.
 
Stor, stor kram och välkommen med!
Lee❤️

0
    0
    Din varukorg
    Din Varukorg är tomTillbaka till Shopen