Välj en sida

Meditation för vänlighet

»Du kan påminna mig om att jag är värd din vänlighet, och jag kan påminna dig att du är värd min.«

Hej fina du! På söndag den 9 JANUARI tänkte jag sätta mig i en helande MEDITATION för att stärka vänligheten i världen. Jag har ju utlyst 2022 till VÄNLIGHETENS ÅR och därför tänkte jag att det kunde vara ett bra sätt att starta det på.

Som jag ser det är vänlighet det smörjmedel som världen så väl behöver. Det är svårt att agera uteslutande mot människor och samtidigt ha vänlighet i hjärtat. Det är i stället mycket lättare att inkludera, känna empati och respektera olikheter när vänligheten har fritt flöde i ens kropp, så väl som i ens samhälle.

Hur känns då vänlighet? Det är vad jag tänkte att vi kunde undersöka tillsammans den 9:e. Att sitta en stund med handen på hjärtat och bjuda in den mjuka, skira, kraftfulla och så oerhört kärleksfulla energin, som är vänlighetens kan inte annat än bli sköna och uppmuntrande minuter.

Vi behöver varandra, så låt oss för en stund sträcka ut händerna och att med våra fingertoppar påminna oss om det. Du kan påminna mig om att jag är värd din vänlighet, och jag kan påminna dig att du är värd min. Det är i alla fall den värld som jag vill leva i. Där jag kan känna mig välkommen, trygg och älskad. Precis så som jag vill att du och alla andra också ska känna sig.

Det hade varit så fint om du ville vara med. Jag sätter mig 20.00 och håller på till 20.22. Mina armar kommer att vara utsträckta, och jag hoppas att någons fingertoppar vill möta mina.

Sätt gärna en krumelur som kommentar om du vill vara med, men det behövs inte. Du får också gärna dela och bjuda in andra som du skulle vilja ha med i vår cirkel.

Vill du lyssna på något medan vi sitter så är den instrumentala INLINDAD I BOMULL i mitt Healingkit fin, eller musiken på den nya I DJUPET AV MITT HJÄRTA (du kan starta sju minuter in). Sök på mitt namn på Spotify.

Stor kram och massor av kärlek,

Lee💗

0
    0
    Din varukorg
    Din Varukorg är tomTillbaka till Shopen