»Alchemy«

»När vi arbetar med våra sår – accepterar och helar dem – då kan sorg förvandlas till kärlek, rädsla till tillit och förtvivlan till glädje. Det är alkemi för mig, det är magi.«

”Alchemy” är en sire målningar som berättar en historia om att vända gamla sår till glädje, kraft och lycka.

I Lee Seger Healinkort är snäckan en symbol för våra starkaste känslor. Den oändliga  spiralen visar motsatsen till dessa kraftiga känslor, den påminner oss om vår eviga själv. Det betyder att känslor kommer och går men att vår djupaste kärna alltid består. Dessutom lever snäckan i vattnet vilket är känslornas element.  

Nya bilder på målningar kommer inom kort, dessa ger inte riktigt en rättvis bild av ljus och färger. 

Om du är intresserad av någon av målningarna så hör gärna av dig, så att vi kan diskutera vidare. Tack!

”WITHOUT A DOUBT.” 100 X 120 CM ACRYLIC ON CANVAS. 2017

SEK 14.000

 ”AT PEACE” 60×73 CM. ACRYLIC ON CANVAS. 2018

SEK 7.000

 ”I’M A PRINCESS” 60×73 CM. ACRYLIC ON CANVAS. 2018

SEK 7.000

”MY VULNERABILITY IS MY STRENGTH” 60×73 CM. ACRYLIC ON CANVAS. 2017

SOLD

”ABUNDANCE” 60×73 CM. ACRYLIC ON CANVAS. 2017

SOLD

”FAITH OR FLOATHING IN SPACE” 54×65 CM. ACRYLIC ON CANVAS. 2017

SEK 4.000

© Lee Seger 2019

Sommarworkshop – Ditt Magiska Jag om Förlåtelse

Välkommen på en workshop där vi tillsammans undersöker vad det innebär att vara magisk och hur vi dag för dag kan skapa ett glimrande liv för oss själva, jorden och allt annat levande. Fokus har vi denna gången på rätten att förlåta oss själva.

läs mer

Livsfilosofiskt forum i Malmö

Den 13 mars 19.00 - 21.00 håller jag min föreläsning Ett glimrande liv för Dig, Jorden och Allt annat levande! ”Vi är mitt uppe i ett svindlande äventyr och det mest makalösa med det är att vi inte bara förändrar våra egna personliga liv, utan även världen i sin...

läs mer

Meditation i Malmö

Välkommen till fyra livsbejakande meditationskvällar i Malmö, fyra torsdagar i rad. Under den här kursen har vi olika teman för varje träff. Vi BALANSERAR, HELAR, går djupare och EXPANDERAR och vi MANIFESTERAR inför framtiden.

läs mer

Daybyday Community

Daybyday Community är nu igång och du är varmt välkommen i för att inspireras, känna gemenskap och hitta vägar till det helande du behöver. Nya teman varje månad, ett ständigt växande bibliotek med meditationer, övningar och inspirerande texter. En distanshealing i månanden och förstås både daglig vägledning och Lees Vecka.

läs mer

Jämbördiga relationer

Om balans är årets huvudtema, som jag skrev om i förra krönikan, är det inte konstigt att våra relationer också behöver ses över. Balans handlar ju inte bara om att hitta en rytm som passar oss. Utan det handlar lika mycket om vilka människor vi omger oss med, och hur vår relation till dem ser ut.

läs mer

Dröm- och symboltolkning

En hel dag bland drömmar och symboler – kan det bli bättre? Att lyssna på sin vägledning, vare sig den kommer under natten eller i vaket tillstånd via tecken, synkronicitet eller samtal – gör livet makalöst magiskt. När vi tolkar, och det kan alla göra, får vi en djupare förståelse för vad som pågår i våra liv.

läs mer

Free Vägledning nr 1

2019 är ett perfekt år för att lämna gammalt tvivel bakom oss och istället, med en stor portion mod, öppna armarna för allt möjligt magiskt som kan komma att hända. En djupare förståelse för vad det innebär att vara människa kommer att hjälpa oss att återfå den inre balans som vi så länge saknat.

läs mer

Din intention för 2019 – specialsession

I denna session har vi under 45 min fullt fokus på vilka teman som kommer att gälla för dig under 2019. Genom att ringa in vad du vill förändra – vare sig det är att komma tillrätta med en känsla, en skada eller ett symtom, så gör vi upp en plan som hjälper dig att prioritera.

läs mer

Hur roligt får man lov att ha?

Workshopen Hela dig själv, var så fantastiskt rolig att ge. Närmare 20 fantastiska kvinnor dansar, helar, tolkar, bejakar och njuter. Och jag med dem. Den kraft som uppstår när kvinnor samlas i grupp är magisk och fullständigt makalös.

läs mer