Välj en sida

Harmoni Expo 29-30 oktober

»Föreläsning på Stora Scen lördag klockan 13.00 och med i trendpanelen på söndag klockan 14.00«

HÄRLIGA MÄSSDAGAR!
Tillsammans med Sanne Soleil, Lotte Hansson och Carola Hammarberg  kommer jag att närvara på Harmoni Expo i Solna. Jag och Sanne kommer att prata om våra kurser på Seger & Soleil Webbkurser. Lotte och Carola som är Terapeutiska healers, utbildade av mig, kommer att prata om vilket underbart sätt det är att helas. 
 
Vi kommer att ha mina kort med oss så att den som vill kan komma och dra ett kort och prata om livet med oss.  
 
På LÖRDAGEN kockan 13.00 står jag dessutom på stora scenen och pratar om hur vi kan vakna med kärlek.  Dagen efter, klockan 14.00 är jag återigen på stora scenen som medlem i Tanja Dyredands TRENDPANEL. 
 
Hoppas att vi kan ses – kom i så fall fram och säg hej!
Lee 💜 
0
    0
    Din varukorg
    Din Varukorg är tomTillbaka till Shopen