Tack för ditt stöd!

Det vore fantastiskt roligt om du skulle vilja köpa “Ditt Magiska jag – 13 steg till ett glimrande liv för dig, jorden och allt annat levande” i förväg. Som tack för ditt engagemang är du med och tävlar om massor av fina priser, bland annat en 45 minuters session med mig, prints att hänga på väggen, ett extra ex av Ditt Magiska Jag att ge till en vän eller sex månader medlemskap i Daybyday Community. Alla som förköper får ett konstkort. Självklart får du ett specialpris på boken, som givetvis är signerad. ❤️

»Att vara magisk är att leva livet fullt ut. Det är att åter vända blicken inåt, till den svindlande känslan av oändliga möjligheter och äventyr. Det är att bredda synfältet och ersätta rädslan med nyfikenhet och häpnad. Att vara magisk är att våga stanna inom sig själv även när det känns skrämmande

DETTA KAN DU VINNA!

  • En 45-minuters session med mig. Värde 950 kronor
  • 6 månaders gratis medlemskap i Daybday Community. Värde 1194 kronor
  • 3 prints i storlek 30x40 cm tryckt på Canson® Infinity Rag Photographique, 310 gr. Signerade och numrerade. Värde 950 kronor styck.
  • 10 extra Ditt Magiska Jag, signerad till en vän. Värde 270 kronor styck
  • Alla som förköper får ett konstkort.

GÖR SÅ HÄR:

Gå till shopen och köp ditt ex av Ditt Magiska Jag för 195 kronor. (Ordinarie pris ca 270 kronor). Var noga med att även uppge din mailadress. Planerat releasedatum är den 7 juli och du får din bok på posten strax innan. Veckan efter görs själva utlottningen och du får besked via den mail du uppgett om du vunnit. Vinnarna kommer också att utlysas här på hemsidan och på sociala media, om du inte specifikt uttrycker att du vill vara anonym. Tack igen för att du vill!!!

TACK FÖR DITT STÖD!

© Lee Seger 2019

Sommarworkshop – Ditt Magiska Jag om Förlåtelse

Välkommen på en workshop där vi tillsammans undersöker vad det innebär att vara magisk och hur vi dag för dag kan skapa ett glimrande liv för oss själva, jorden och allt annat levande. Fokus har vi denna gången på rätten att förlåta oss själva.

läs mer

Livsfilosofiskt forum i Malmö

Den 13 mars 19.00 - 21.00 håller jag min föreläsning Ett glimrande liv för Dig, Jorden och Allt annat levande! ”Vi är mitt uppe i ett svindlande äventyr och det mest makalösa med det är att vi inte bara förändrar våra egna personliga liv, utan även världen i sin...

läs mer

Meditation i Malmö

Välkommen till fyra livsbejakande meditationskvällar i Malmö, fyra torsdagar i rad. Under den här kursen har vi olika teman för varje träff. Vi BALANSERAR, HELAR, går djupare och EXPANDERAR och vi MANIFESTERAR inför framtiden.

läs mer

Daybyday Community

Daybyday Community är nu igång och du är varmt välkommen i för att inspireras, känna gemenskap och hitta vägar till det helande du behöver. Nya teman varje månad, ett ständigt växande bibliotek med meditationer, övningar och inspirerande texter. En distanshealing i månanden och förstås både daglig vägledning och Lees Vecka.

läs mer

Jämbördiga relationer

Om balans är årets huvudtema, som jag skrev om i förra krönikan, är det inte konstigt att våra relationer också behöver ses över. Balans handlar ju inte bara om att hitta en rytm som passar oss. Utan det handlar lika mycket om vilka människor vi omger oss med, och hur vår relation till dem ser ut.

läs mer

Dröm- och symboltolkning

En hel dag bland drömmar och symboler – kan det bli bättre? Att lyssna på sin vägledning, vare sig den kommer under natten eller i vaket tillstånd via tecken, synkronicitet eller samtal – gör livet makalöst magiskt. När vi tolkar, och det kan alla göra, får vi en djupare förståelse för vad som pågår i våra liv.

läs mer

Free Vägledning nr 1

2019 är ett perfekt år för att lämna gammalt tvivel bakom oss och istället, med en stor portion mod, öppna armarna för allt möjligt magiskt som kan komma att hända. En djupare förståelse för vad det innebär att vara människa kommer att hjälpa oss att återfå den inre balans som vi så länge saknat.

läs mer

Din intention för 2019 – specialsession

I denna session har vi under 45 min fullt fokus på vilka teman som kommer att gälla för dig under 2019. Genom att ringa in vad du vill förändra – vare sig det är att komma tillrätta med en känsla, en skada eller ett symtom, så gör vi upp en plan som hjälper dig att prioritera.

läs mer

Hur roligt får man lov att ha?

Workshopen Hela dig själv, var så fantastiskt rolig att ge. Närmare 20 fantastiska kvinnor dansar, helar, tolkar, bejakar och njuter. Och jag med dem. Den kraft som uppstår när kvinnor samlas i grupp är magisk och fullständigt makalös.

läs mer