Tack för ditt stöd!

Det vore fantastiskt roligt om du skulle vilja köpa “Ditt Magiska jag – 13 steg till ett glimrande liv för dig, jorden och allt annat levande” i förväg. Som tack för ditt engagemang är du med och tävlar om massor av fina priser, bland annat en 45 minuters session med mig, prints att hänga på väggen, ett extra ex av Ditt Magiska Jag att ge till en vän eller sex månader medlemskap i Daybyday Community. Alla som förköper får ett konstkort. Självklart får du ett specialpris på boken, som givetvis är signerad. ❤️

»Att vara magisk är att leva livet fullt ut. Det är att åter vända blicken inåt, till den svindlande känslan av oändliga möjligheter och äventyr. Det är att bredda synfältet och ersätta rädslan med nyfikenhet och häpnad. Att vara magisk är att våga stanna inom sig själv även när det känns skrämmande

DETTA KAN DU VINNA!

  • En 45-minuters session med mig. Värde 950 kronor
  • 6 månaders gratis medlemskap i Daybday Community. Värde 1194 kronor
  • 3 prints i storlek 30x40 cm tryckt på Canson® Infinity Rag Photographique, 310 gr. Signerade och numrerade. Värde 950 kronor styck.
  • 10 extra Ditt Magiska Jag, signerad till en vän. Värde 270 kronor styck
  • Alla som förköper får ett konstkort.

GÖR SÅ HÄR:

Gå till shopen och köp ditt ex av Ditt Magiska Jag för 195 kronor. (Ordinarie pris ca 270 kronor). Var noga med att även uppge din mailadress. Planerat releasedatum är den 7 juli och du får din bok på posten strax innan. Veckan efter görs själva utlottningen och du får besked via den mail du uppgett om du vunnit. Vinnarna kommer också att utlysas här på hemsidan och på sociala media, om du inte specifikt uttrycker att du vill vara anonym. Tack igen för att du vill!!!

TACK FÖR DITT STÖD!

© Lee Seger 2019

Ditt Magiska Jag – ute nu!

Den här boken visar på olika vägar till ett roligare och mer magiskt liv. Ett liv som sätter dig i kontakt med den fantastiska inre värld som är din. Som ger den yttre världen helt andra perspektiv och som gör det svåra enklare och ger det vardagliga guldkant.

läs mer

Lär känna dina symptom

Vår fantastiska kropp brukar tala om för oss när något vill bli helat och när vi förstår att symptomen den visar upp, enbart är ett sätt att göra oss uppmärksamma – då blir det mycket lättare att fokusera på det som verkligen hjälper oss framåt.

läs mer

Månen & den feminina energin

Denna ljuvliga workshop, som jag verkligen ÄLSKAR, ger jag två gånger i sommar. I Västerås hos Lifvets Träd den 1 juni och i Malmö hos Holistic Mama den 20 juli.

läs mer

Workshop i Åhus

Välkommen på min inspirerande och visionära workshop , Ditt Magiska Jag – denna gång på Åhus Finest Yoga

läs mer

Vägledning i Malmö

Vill du träffa mig för en vägledning? Tre måndagar i sommar finns jag hos Holstic Mama på Davidshallsgatan 11 i Malmö, för 45 minuters sessioner.

läs mer

Premiär!!! Ditt Magiska Jag– workshop

Kom och fira med mig!!! Smygpremiär på boken och första workshopen där vi tillsammans undersöker vad det innebär att vara magisk och hur vi dag för dag kan skapa ett glimrande liv för oss själva, jorden och allt annat levande.

läs mer