Boka mig

»Min absoluta övertygelse och drivkraft är att vi håller på att förändras och att vägen dit går via vårt inre. Genom att förstå vem vi är och börja utnyttja vår enorma potential till att skapa en värld som bygger på kärlek, glädje och respekt för allt levande – förändrar vi den obalans vi i nuläget befinner oss i.«

BOKA MIG FÖR EN WORKSHOP

Att under en hel dag samtala, meditera och fundera på allt det som gör livet magiskt – är inget annat än just magiskt. Vare sig det är en liten intim grupp eller en stor sal full med folk är helandet stort och engagemanget att fortsätta skapa en värld som passar oss bättre stärks. Vi behöver träffas, och vi behöver ge varandra inspiration. Detta är mitt bidrag.

Antal deltagare: Minst 10
Mitt pris per deltagare: 1500 kronor inkl.moms. Resa och logi inkluderat, inom två timmars resväg från Malmö.
Upplägg: sex timmar med utrymme för fika och lunch. Ingen mat ingår i priset.
Marknadsföring: Som arrangör står du för marknadsföringen samtidigt som jag självklart använder mina kanaler för att sprida information om eventet.

Jag ser väldigt mycket framemot att höra av dig!

WORKSHOP – DITT MAGISKA JAG om FÖRLÅTELSE

Att vara magisk är att leva livet fullt ut. Det är att åter vända blicken inåt, till den svindlande känslan av oändliga möjligheter och äventyr. Det är att bredda synfältet och ersätta rädslan med nyfikenhet och häpnad. Att vara magisk är att våga stanna inom sig själv även när det känns skrämmande. Att vara magisk är att våga ta sin plats i livet, tillsammans med andra. 

»När vi vågar utmana idén om oss själva ger vi oss ut på en resa, där inga kartor finns och där den enda kompassen är vårt hjärta och en djupare känsla av riktning.«

En workshop där vi tillsammans undersöker vad det innebär att vara magisk och hur vi dag för dag kan skapa ett glimrande liv för oss själva, jorden och allt annat levande. Fokus har vi på rätten att förlåta oss själva och bejaka allt som är vi – det vill säga, fantastiska exakt som vi är!

Ur innehållet:
FÖRLÅTELSE. Det är dags att tillåta oss att släppa taget och stråla som de fantastiska varelser vi är.
SYSTERSKAP. Kvinnorna går före och förändrar sina liv – resten av världen följer efter.
HELANDE. Rent praktiskt, hur skapar vi det nya med kraft, samtidigt som vi helar våra sår och tillåter oss att vara sårbara?
VISIONEN om en ny värld, hur kan vi i vår vardag förändra förutsättningarna för vårt liv på denna fantastiska planet?

Varmt välkommen på en dag fylld med kärlek!

FÖRELÄSNING – ETT GLIMRANDE LIV FÖR DIG, JORDEN OCH ALLT ANNAT LEVANDE.

Vi är mitt uppe i ett svindlande äventyr och det mest makalösa med det är att vi inte bara förändrar våra egna personliga liv, utan även världen i sin helhet. När vi förstår vad vi gör, hur viktiga vi är – är det lättare att fortsätta att utvecklas. En inspirerande föreläsning om hur vi förändrar de gamla strukturerna och skapar något nytt.

Föreläsningen kan avslutas med en helande och balanserande meditation. Den kan även ha utrymme för frågor om utveckling och helande.

Tid: 45 minuter – 90 minuter.
Betalning enligt överenskommelse.

LEDARSKAPSUTVECKLING

»Vi är i ett stort behov av nya sätt att se på oss själv, på framtiden och på vår plats på jorden. Den förändringen börjar lika mycket i ett företags vision, som i individens vilja att förändras.«  

I mitt ledarskapsutvecklingsprogram  får du möjlighet att förstå din egen roll i företaget, dina drömmar och ditt ansvar. Du får möjlighet att förstå vilka dina styrkor egentligen är och vad som får dig att motverka det du vill skapa. Detta passar så väl för dig med anställda som dig som driver ett mindre företag, även ensamföretag. Programmet belyser företaget ur ett holistiskt och långsiktigt perspektiv.

Företag och organisationer som står inför en förändring eller som har en önskan att utvecklas kan ha stor hjälp av en utomstående som kan visa på långsiktiga och holistiska perspektiv. Workshops och individuella samtal för anställda kan ingå, likväl som bollplank i diskussioner om framtiden.

Kontakta mig via mail hello@leeseger.com eller mobil 070-63 12 659,
om du vill boka mig. Jag ser fram emot att höra från dig!

© Lee Seger 2020