Nymåneläggning

Svartmånen, dagarna innan nymånen är den tid då vi djupdyker in i vårt innersta för att lyfta fram det vi behöver, antingen för att helas eller för att förstärka och använda. Nymånen, då denna läggning är utmärkt att göra, visar vad djupdykningen har handlat om och hur du kan gå vidare. Självklart kan du använda vilka kort som helst. Detta är mina kort, Lee Seger Healingkort.

Blanda korten mellan varje dragning och tänk på vad kortet ska visa, enligt numreringen nedan. Lägg först alla korten med baksidan upp, vänd dem sedan efterhand, ett och ett.  Är det min kortlek du har kan du med fördel läsa om varje kort i boken för att verkligen låta betydelsen landa inom dig. Texterna väcker din egen djupa kunskap och gör på så sätt det generella personligt.

1. Vad pågår inom mig?
2. Vad ska jag förstå om det som pågår och som försöker visa sig?
3. Vad kring detta kan jag just nu hela?
4. Vad är sedan vägen framåt?
5. Vad hjälper mig på den vägen?

0
    0
    Din varukorg
    Din Varukorg är tomTillbaka till Shopen