Välj en sida

Bli Andlig Coach

»En Andlig Coach presenterar ett nytt förhållningssätt för sina klienter – eller hjälper sig själv att se nya möjligheter.«

Den här webbaserade och diplomerande utbildningen kan du gå antingen för din egen skull för att du vill skapa ett mer magiskt liv för dig själv. Du kan också gå den för att du vill lära dig att coacha andra som vill utvecklas andligt. Eller om vi föredrar att säga – mänskligt.

Det fina är att du kan börja gå utbildningen för din egen skull men att du under resans gång kan ändra dig och välja att göra de kompletterande uppgifterna som ger dig ett diplom.

Är det så att du är väl bekant med ditt andliga liv men skulle vilja ha något att “hålla i handen” under denna spännande tid, så passar även utbildningen dig perfekt. Oavsett var du är kan du alltid komma djupare och vi kan nästan garantera att du går in i en energi och ut i en annan. På sju månader händer mycket när man har fokus på dessa tretton steg.

Utbildningen kostar 6500 kronor och delbetalning går efter godkänd kreditupplysning bra. Varannan vecka får du en länk till ett gediget och inspirerande material och var och och ett av de 13 steg som Ditt Magiska Jag handlar om. 

Nästa kursstart är den 5 februari 2021 och du anmäler dig genom att köpa utbildningen i Lee Seger Books and Arts webbshop.

LÄS MER OM UTBILDNINGEN

0
    0
    Din varukorg
    Din Varukorg är tomTillbaka till Shopen