Välj en sida

I see myself as a free spirit

“I see myself as a free spirit”, 2016. 70×60 cm. 1800 SEK

Konstprint av  målningen “I see myself as a free spirit“, 2020. Signerad och numrerad i en begränsad upplaga av konstnären. Tryckt med arkivbeständigt bläck på ett matt naturvitt 310 grams konstpapper. Du får ett högkvalitativt tryck på ett kraftigt papper med en fantastisk färgåtergivning och detaljrikedom. Trycket har en tio cm bred vit kant runt om, där signering och numrering finns. Äkthetsintyg medföljer.
Konstnär: Lee Seger
Upplaga: 300
Storlek: 70×60 cm inklusive en vit kant på 10 cm, vilket gör själva målingen 50×40 cm.
Papper: Canson® Infinity Rag Photographique, 310 g


Fine Art Print of the painting “I see myself as a free spirit”, 2020. Signed and numbered in a limited edition by the artist. Printed with archive-resistant ink on a matte natural white 310 gram art paper. You get a high-quality print on a strong paper with a fantastic color reproduction and richness of detail. The print has a white 10 cm border around, where signing and numbering are found. Certificate of authenticity is included.
Artist: Lee Seger
Edition: 300
Size: 70×60 cm including a white edge of 10 cm, which makes the painting itself 50×40 cm.
Paper: Canson® Infinity Rag Photographique, 310 g.

0
    0
    Din varukorg
    Din Varukorg är tomTillbaka till Shopen