Lees Vecka 27

Hej kära vän!
Jag vet inte hur många av mina klienter och deltagare som säger att de svävar omkring i en ovisshet, att de inte längre har en aning om vad som komma skall. Jag känner det också, det pirrar och drar i mig och jag ser tydligt att pusslet är på väg att förändras. Ännu ser jag inte riktigt vilka pusselbitar som ska vändas, men att det är på gång det är tydligt. Jag är på väg att förändras, mitt liv och min vardag lika så. Men hur? DET är den stora frågan – och det fina i kråksången är att jag inte behöver veta det. Inte du heller. 
 
Det är stora förändringar på gång som vi omöjligt kan veta något om innan de har kristalliserats och blivit tydliga. Det vi däremot kan göra är att lära oss att njuta av ovissheten och förbereda oss genom att mjukt och stilla förändras. Om du har min kortlek kanske du också har fått kortet formlöshet flera gånger. Då vet du vad jag pratar om. 
 
Det fantastiska med det kortet, med den energin och det tillståndet är att det garanterat leder till något nytt. Till något som vi tidigare har manifesterat och önskat in i våra liv. I formlösheten gör vi oss redo för detta nya. Istället för att se det som en grå dimma, kan vi se det som ytan på en önskebrunn. Under det vita molnet gör sig gåvorna redo. Presenter skapade av kärlek med den djupaste form av intention att vara till glädje och gagn för oss.
 
Vi kan lugnt vila i vetskapen om att allt är till för det bästa, även om den förändring vi önskar även kräver att vi släpper taget om sådant som vi tycker är en stor del av oss. Du vet det klassiska påståendet att för att öppna en ny dörr, behöver man stänga en gammal…

För min del innebär det att detta faktiskt är den sista Lees Vecka jag skriver. I alla fall på ett tag. Varje vecka i fyra och ett halvt år har jag delat med mig av den vägledning som kommit till mig, i hopp om att underlätta vardagen även för andra. Kanske för just dig. 
 
Det har varit fantastiskt roligt, men för att släppa in ny energi i mitt eget skrivande behöver jag lämna denna formen. Det är inget enkelt beslut för det har känts fullständigt magiskt att så många har velat läsa mina rader. Vecka efter vecka. Samtidigt vet jag att det är rätt beslut, och för den som saknar mig så finns jag ju lite överallt med mina texter.😊 

Det som jag hoppas ska hända är att den energi som frigörs, bidrar till att dimman klarnar och att önskebrunnen kan leverera sina gåvor på ett sätt som jag inte kan räkna ut om jag inte utvecklas. Jag är så att säga redo för härliga överraskningar, och jag välkomnar dem genom att släppa taget om något som känts viktigt under väldigt lång tid.

Är du också där? Har du också något som du kan släppa taget om för att det nya ska kunna växa fram?

När vi håller kvar för länge för att vi tror att vi måste eller för att det är de vi är, så skapar vi omedvetet ett drama, och draman hindrar alltid flödet. Genom att släppa taget är det enklare att delta i livets dans. Och vem vill inte det?
 
SÅ – Om du inte vet vad som pågår, så se det som en gåva. Kan du göra någon förändring, stor som liten, så gör den och välkomna de energier som frigörs.  
 
Från djupet av mitt hjärta vill jag tacka för att du läser, och kanske har läst Lees Vecka under alla dessa år. Det har varit en ära för mig att få ha varit en återkommande del av ditt liv och jag hoppas innerligt att vi kan hålla kontakten på ett eller annat sätt. 

Jag önskar dig en fantastisk vecka och att även du kan finna njutning av att inte veta – och att du kan vila i vetskapen om att allt utvecklas för att passa dig på allra bästa sätt. 

Veckans affirmation: Jag känner kärleken även när jag inte ser den.
 
Har du kortleken kan du dra hjälper/stjälper på hur du bäst hanterar känslan av att inte veta.
 
Oändliga mängder med kärlek och ett stort, stort tack,
Lee 
❤️