Lees Vecka 26

Hej kära vän!
Framgång är ett intressant begrepp för det kan ju innefatta så oerhört mycket. Övergripande framgång vad gäller erkännande, kärlek, relationer, ekonomi, hälsa. Framgång i vissa speciella situationer där vi kanske utmanat oss eller helt enkelt lyckats med något vi aldrig hade kunnat föreställa oss. Utebliven framgång är ju också något som brukar beröra oss.

De flesta av oss behöver bli bättre på att se vår framgång, och kanske behöver vi ändra vår syn på vad framgång egentligen är. Vi mäter den kanske endast utifrån vad våra föräldrar, umgängeskrets, eller vad samhället anser vara framgång. Om så är fallet är det ganska svårt att nå upp till det vi eftersträvar eftersom det aldrig riktigt kommit från oss själva. Risken att känna sig misslyckad är alltså stor.

Innebörden av framgång kan också komma från en yngre variant av oss, vilket kan göra att det känns tomt trots att vi uppnår det vi föresatt oss. Vi har helt enkelt vuxit ifrån våra gamla drömmar. Vi behöver därför ständigt uppdatera vad vi menar med framgång och med att vara framgångsrik. Detta är en utmärkt vecka att göra just det.

Om du skulle titta på ditt liv nu, hur skulle du bedöma din framgång? Ser du allt du gör och allt som du lyckas med. Vad betyder egentligen framgång för just dig, den du är idag?

I tider av stor inre utveckling, som vi lever i nu, syns inte alltid framgången utåt. Inom oss är den däremot tydlig. En inre resa är idag höjden av framgång, eftersom den ger oss möjlighet att välja det liv vi vill leva. Hur vi vill känna och hur vi vill förhålla oss. Har du tänkt på att göra skiftet mellan yttre och inre framgång?

När vi bedömer framgång på ett sätt som egentligen inte stämmer med oss, har vi en vidöppen dörr som leder till självkritik och skam över att inte lyckas. Den tycker jag att vi ska stänga, och istället ta reda på hur vi kan se den framgång som varje dag ger. Det som är framgång för dig, och vad som är framgång för mig. När vi ser den – ska vi jubla och känna djup tacksamhet över oss själva och livet som ger oss möjlighet att vara så fantastiska.

SÅ – Fira dina segrar genom att fundera på hur du har förändrats, vad du har helat och hur du nu ser på dig själv. Du har använt din kraft till att skapa ett inre som du kan vara stolt över. Det är väl framgång om något?

Har du kortleken kan du lägga ett medicinhjul på vad framgång betyder för dig.

Veckans affirmation: Med varje andetag tar jag min plats i livets dans och jag tillåter mig att stråla och vara helt fantastisk.

Massa kärlek,
Lee ❤️