Lees Vecka 25

Hej kära vän!
Den där känslan av att inte veta vad som ska komma att ske kan kännas helt fantastiskt, men den kan också kännas väldigt obehaglig. När den verklighet vi är vana vid är på väg att förändras, kan det kännas som om marken sviktar under en.

Om det är första gången en stor förändring sker, som vi kanske inte själva öppnat dörren för, kan det trigga gammal förtvivlan, rädsla och osäkerhet. Det är i sanningen en jobbig process, för samtidigt som det rycker och drar i en och kroppen är som sockerdricka inombords – ska man reda ut allt praktiskt som måste till.

Om du har varit med om en sådan process så vet du hur förfärlig den kan vara, men du vet också att du klarade den. Du vet vilken fantastisk kraft och förmåga du har. Går du just nu igenom något sådant, eller är rädd för att det ska ske – så vila i att du också har kraften och förmågan inom dig. Situationen är inte så svår som du upplever den. Det är gamla fysiska reaktioner som styr din upplevelse, och utifrån dem värderar du det som sker.

Vila också i att när du hanterar allt det praktiska trots att det känns jobbigt att inte veta hur något kommer att bli, så helar du mängder av situationer bakåt i livet – där du upplevt samma hot. För när det känns som om världen kollapsar runt omkring oss, skapar det en hotbild som kroppen reagerar på. Men du har vad som krävs!

Om du inte alls är i en liknande situation har du kanske istället någon som går igenom något liknande, som kan behöva ditt stöd. Som behöver din trygghet och absoluta tilltro till att din vän har den kraft som behövs. En vän som behöver någon som kan se bortom det som sker och in i en möjlig framtid. Som kan visa på möjligheterna och det överflöd som redan finns. Samtidigt som rädsla, sorg, ilska och förtvivlan behöver få lov att finnas.

SÅ – Tycker du framtiden känns oviss? Ha tillit för framtiden är din! Känner du dig stabil? Dela med dig av din trygghet och din hoppfullhet.

Har du kortleken och har någon som du vill finnas för kan du göra läggningen “Terapeutisk roll i en vänskapsrelation”.

Veckans affirmation: 
Jag litar på att min inre stabilitet tar mig igenom all form av ovisshet.

Massa kärlek
Lee
❤️