Månen & den feminina energin

»Månen hjälper oss att hitta vår inre rytm genom att vi flyttar vårt medvetande bort från tidsscheman bestämda av arbete, skola och familjeliv, till en större, mer långsam och ständigt återkommande rytm.«

Denna ljuvliga workshop, som jag verkligen ÄLSKAR ger jag i Malmö hos Holistic Mama den 20 juli. Klicka på länken för att anmäla dig.

Att översätta månens faser; sambandet mellan jorden, solen och månen samt dess tydliga påverkan på ebb och flod, till oss själva – hjälper oss att bli mer magiska. Vårt mål är att förstå vilken stor och naturlig del av universum och hela skapelsen vi är och att börja med att identifiera oss med den del vi har närmast, är en mjuk och fin väg att ta sin plats på. Månen är ju den himlakropp som är närmast oss.

Välkommen på en fullständigt magisk workshop där vi bejakar den mjuka inkännande feminina energin som vägleder oss in till en ny form av styrka och integritet. Där vi lär känna vår rytm och kommer i kontakt med vår förmåga att följa det flöde som alltid är en del av oss, som gör förändring enklare och mer självklar.

Ur innehållet:
• Varför ska vi återkoppla med månen?
• Den inre rytmen och förmågan att följa flödet.
• Måncirkel, ett sätt att stämma av din rytm med hennes.
• Myten om månen och det feminina.
• Menstruationscykeln, och förmågan att släppa taget.
• Vad svartmåne, nymåne och fullmåne står för.
• Ceremonier.
• Mångudinnor genom tiderna
• Naturens rytm i förhållande till månen
• Medicinhjul på din relation till månen.
• Månmeditation

Läs mer om workshopen här.

Varmt välkommen på en dag fylld med kärlek!