Lees Vecka i mailen

Från och med vecka 44 kan du få Lees Vecka i din mail. I nästan tre års tid har jag vare söndag klockan 18.00 på Facebook delat en vägledning för den kommande veckans energier. Vägledningen baserar sig på tre kort som jag drar och utifrån dem formulerar jag en text som kan fungera som hjälp under veckan. Det är lättare att utvecklas och förändras om man tar ett steg i taget, Lees Vecka hjälper till med det. Precis som #daybyday som är den dagliga vägledningen som vägleder dag för dag genom veckan, med samma tema som Lees Vecka förstås, men med ett mer detaljerat fokus.

Många har inte Facebook, som du kanske, eller märker att de lätt missar veckans vägledning och har bett om en möjlighet utanför sociala media. Nu kan jag erbjuda det och det känns superkul! Vill du ha Lees Vecka i din mail varje söndag klockan 18.00 – så skriver du upp dig på mitt nyhetsbrev. Du ser länk här till höger. Förutom Lees Vecka varje söndag får du kring månadsskiftet ett mer allmänt nyhetsbrev från mig. Tack för att du vill!! ❤️