Workshops

»Under en workshop följer jag gruppens behov och önskemål,
utefter det innehåll som valts. Inspiration och kunskap blandas med
meditation, helande, övningar och samtal.«

FEM OLIKA WORKSHOPS

En workshop är sex timmar med utrymme för lunch som arrangören står för, alternativt att deltagarna har med egen mat. Det finns fem olika workshops att välja mellan. Vill man ha en gedigen utbildning i helandet så kan man gå samtliga. Ordningen spelar egentligen ingen roll men ett bra flöde är enligt numreringen nedan.

1. DITT MAGISKA JAG

Livet är magiskt och det är lätt att själv bli en medveten del av detta svindlande äventyr. Workshopen handlar om de steg man kan ta för att skapa det liv man vill ha. Steg som innefattar bland annat tacksamhet, meditation, tolkningar, manifestationer, medvetenhet, helande och systerskap.

Med väldigt enkla medel kan vi förändra vårt sätt att leva. Vi kan hela det som känns svårt samtidigt som vi kan njuta i nuet och bygga en framtid som passar inte bara våra egna liv, utan även allt annat levande. Du får handfasta råd och tips om hur du förändrar ditt liv på ett mjukt och kärleksfullt sätt. Teori och praktik blandas och dagen avslutas med en helande meditation.

Innehåll:
Vad är det som är så magiskt och vad innebär det att vara andlig?Tacksamhetsenergin – nyckeln till ett magiskt liv.
Ett inre rum att hitta hem i.
Energipåfyllning och hantering av negativ energi.
Tolka vägledning
Intention – att ta ut riktning i livet.
Att hela det gamla och fortfarande må bra.
Skapa förändring i det lilla och få effekt i det stora.
Det viktiga systerskapet
Avslutande meditation med healing.

 

2. HELA DIG SJÄLV

När man förstår hur helandeprocessen fungerar är det mycket lättare att vara snäll mot sig själv. Vi kommer att beröra frågor kring själva processen, vad det innebär att helas, varför det är så viktigt att vi gör det, kroppen och chakrasystemet, alternativ och traditionell vård, med mera.

Innehåll:
Tolka vägledning.
Kroppen och chakrasystemet.
Psykologiska aspekter och chakrasystemet.
Helandeprocessens alla steg.
Skapa det liv du vill ha.
Hitta inspirationen när du tappat den.
Varför det egna helandet är så viktigt.
Energikartan, till hjälp att prioritera vad som är viktigast.
Helande övningar under hela workshopen.

 

3. DRÖM- OCH SYMBOLTOLKNING

Att tolka drömmar är makalöst roligt. Det är kreativt, utvecklar intuitionen och är en ständig källa till viktiga insikter. Deltagarna behöver ha med sig minst en dröm, anteckningsbok och min kortlek. Genom praktiska övningar visar jag vägar in i en djupare from av drömtolkning som går utmärkt att applicera på all form av symboltolkning.

Innehåll:
Drömmar som verktyg i vår utveckling.
Föra drömdagbok.
Tolka symboler.
Generell symboltolkning och personlig.
Tolka känslor.
Expandera tolkandet genom att titta på detaljerna.
Gå djupare i tolkningen med hjälp av kortleken.
Synkronisitet.
Låta drömmen guida oss i det vakna livet.

 

4. HELA ANDRA

För dig som arbetar eller vill arbeta med att hela och vägleda andra. Vi kan komma att beröra frågor kring etik och förhållningsätt, metoder och tekniker, att ta betalt, den egna hälsan, bemöta svåra trauman som sexuella övergrepp, helandeprocessen, kroppen som vägvisare, använda min kortlek i klientarbete, med mera. Denna workshop kan utvecklas till fler, beroende på gruppens intresse.

Innehåll:
Vad innebär det att vara healer?
Medialitet
Den egna hälsan i förhållande till viljan att hjälpa.
Etik och förhållningssätt.
Mitt sätt att hela – metoder och tekniker.
Helandeprocessen, att vägleda framåt
Sjukdomar och trauman
Min kortlek som hjälpmedel
Att ta betalt
Workshopen varvas med övingar och diskussioner.

 

5. FRÅGA LEE

Ett tillfälle för deltagarna att ställa frågor kring helande och andlig utveckling. Det personliga kan lätt göras generellt då man i andras historier ofta kan hitta en igenkänning och på så vis får en förståelse för dels den egna processen och dels för insikten om att vi alla går igenom liknande processer. Workshopen avslutas med en helande meditation. Denna workshop går utmärkt att kombinera med någon av de andra, vid ett två dagars event eller likande.

 

LITE FAKTA…

Antal deltagare: Minst 10
Mitt pris per deltagare: 1500 kronor inkl.moms. Resa och logi inkluderat, inom fem timmars resväg från Malmö.
Upplägg: sex timmar med utrymme för fika och lunch. Ingen mat ingår i priset.
Marknadsföring: Som arrangör står du för marknadsföringen samtidigt som jag självklart använder mina kanaler för att sprida information om eventet.

Kontakta mig via telefon, sms 070-63 12 659
eller via mail om du vill anlita mig för en workshop.

PRESENTATIONSMATERIAL LEE SEGER

Lee Seger är en uppskattad healer och vägledare med mångårig erfarenhet av att vända det som känns tungt till något ljust och kraftfullt. Lee har skrivit och illustrerat Lee Seger Healingkort samt romanen Revan i horisonten, om en kvinnas väg till att se livet med nya ögon. Lee är ständig skribent i tidningen Free, med Fri Vägledning. I höst kommer hennes tredje bok, “Ditt magiska Jag”. Day by Day Community är ett forum för likasinnade som drivs av Lee, där inspiration, gemenskap och kunskap finns att hämta. Lees måleri berättar historier om helande och kraft.

Pressbilder finns här.

© Lee Seger 2019

Sommarworkshop – Ditt Magiska Jag om Förlåtelse

Välkommen på en workshop där vi tillsammans undersöker vad det innebär att vara magisk och hur vi dag för dag kan skapa ett glimrande liv för oss själva, jorden och allt annat levande. Fokus har vi denna gången på rätten att förlåta oss själva.

läs mer

Livsfilosofiskt forum i Malmö

Den 13 mars 19.00 - 21.00 håller jag min föreläsning Ett glimrande liv för Dig, Jorden och Allt annat levande! ”Vi är mitt uppe i ett svindlande äventyr och det mest makalösa med det är att vi inte bara förändrar våra egna personliga liv, utan även världen i sin...

läs mer

Meditation i Malmö

Välkommen till fyra livsbejakande meditationskvällar i Malmö, fyra torsdagar i rad. Under den här kursen har vi olika teman för varje träff. Vi BALANSERAR, HELAR, går djupare och EXPANDERAR och vi MANIFESTERAR inför framtiden.

läs mer

Daybyday Community

Daybyday Community är nu igång och du är varmt välkommen i för att inspireras, känna gemenskap och hitta vägar till det helande du behöver. Nya teman varje månad, ett ständigt växande bibliotek med meditationer, övningar och inspirerande texter. En distanshealing i månanden och förstås både daglig vägledning och Lees Vecka.

läs mer

Jämbördiga relationer

Om balans är årets huvudtema, som jag skrev om i förra krönikan, är det inte konstigt att våra relationer också behöver ses över. Balans handlar ju inte bara om att hitta en rytm som passar oss. Utan det handlar lika mycket om vilka människor vi omger oss med, och hur vår relation till dem ser ut.

läs mer

Dröm- och symboltolkning

En hel dag bland drömmar och symboler – kan det bli bättre? Att lyssna på sin vägledning, vare sig den kommer under natten eller i vaket tillstånd via tecken, synkronicitet eller samtal – gör livet makalöst magiskt. När vi tolkar, och det kan alla göra, får vi en djupare förståelse för vad som pågår i våra liv.

läs mer

Free Vägledning nr 1

2019 är ett perfekt år för att lämna gammalt tvivel bakom oss och istället, med en stor portion mod, öppna armarna för allt möjligt magiskt som kan komma att hända. En djupare förståelse för vad det innebär att vara människa kommer att hjälpa oss att återfå den inre balans som vi så länge saknat.

läs mer

Din intention för 2019 – specialsession

I denna session har vi under 45 min fullt fokus på vilka teman som kommer att gälla för dig under 2019. Genom att ringa in vad du vill förändra – vare sig det är att komma tillrätta med en känsla, en skada eller ett symtom, så gör vi upp en plan som hjälper dig att prioritera.

läs mer

Hur roligt får man lov att ha?

Workshopen Hela dig själv, var så fantastiskt rolig att ge. Närmare 20 fantastiska kvinnor dansar, helar, tolkar, bejakar och njuter. Och jag med dem. Den kraft som uppstår när kvinnor samlas i grupp är magisk och fullständigt makalös.

läs mer