Boka mig

»Min absoluta övertygelse och drivkraft är att vi håller på att förändras och att vägen dit går via vårt inre. Genom att förstå vem vi är och börja utnyttja vår enorma potential till att skapa en värld som bygger på kärlek, glädje och respekt för allt levande – förändrar vi den obalans vi i nuläget befinner oss i.«

BOKA MIG FÖR EN WORKSHOP

Att under en hel dag samtala, meditera och fundera på allt det som gör livet magiskt – är inget annat än just magiskt. Vare sig det är en liten intim grupp eller en stor sal full med folk är helandet stort och engagemanget att fortsätta skapa en värld som passar oss bättre stärks. Vi behöver träffas, och vi behöver ge varandra inspiration. Detta är mitt bidrag.

Antal deltagare: Minst 10
Mitt pris per deltagare: 1500 kronor inkl.moms. Resa och logi inkluderat, inom två timmars resväg från Malmö.
Upplägg: sex timmar med utrymme för fika och lunch. Ingen mat ingår i priset.
Marknadsföring: Som arrangör står du för marknadsföringen samtidigt som jag självklart använder mina kanaler för att sprida information om eventet.

Jag ser väldigt mycket framemot att höra av dig!

WORKSHOP – DITT MAGISKA JAG om FÖRLÅTELSE

Att vara magisk är att leva livet fullt ut. Det är att åter vända blicken inåt, till den svindlande känslan av oändliga möjligheter och äventyr. Det är att bredda synfältet och ersätta rädslan med nyfikenhet och häpnad. Att vara magisk är att våga stanna inom sig själv även när det känns skrämmande. Att vara magisk är att våga ta sin plats i livet, tillsammans med andra. 

»När vi vågar utmana idén om oss själva ger vi oss ut på en resa, där inga kartor finns och där den enda kompassen är vårt hjärta och en djupare känsla av riktning.«

En workshop där vi tillsammans undersöker vad det innebär att vara magisk och hur vi dag för dag kan skapa ett glimrande liv för oss själva, jorden och allt annat levande. Fokus har vi på rätten att förlåta oss själva och bejaka allt som är vi – det vill säga, fantastiska exakt som vi är!

Ur innehållet:
FÖRLÅTELSE. Det är dags att tillåta oss att släppa taget och stråla som de fantastiska varelser vi är.
SYSTERSKAP. Kvinnorna går före och förändrar sina liv – resten av världen följer efter.
HELANDE. Rent praktiskt, hur skapar vi det nya med kraft, samtidigt som vi helar våra sår och tillåter oss att vara sårbara?
VISIONEN om en ny värld, hur kan vi i vår vardag förändra förutsättningarna för vårt liv på denna fantastiska planet?

Varmt välkommen på en dag fylld med kärlek!

FÖRELÄSNING – ETT GLIMRANDE LIV FÖR DIG, JORDEN OCH ALLT ANNAT LEVANDE.

Vi är mitt uppe i ett svindlande äventyr och det mest makalösa med det är att vi inte bara förändrar våra egna personliga liv, utan även världen i sin helhet. När vi förstår vad vi gör, hur viktiga vi är – är det lättare att fortsätta att utvecklas. En inspirerande föreläsning om hur vi förändrar de gamla strukturerna och skapar något nytt.

Föreläsningen kan avslutas med en helande och balanserande meditation. Den kan även ha utrymme för frågor om utveckling och helande.

Tid: 45 minuter – 90 minuter.
Betalning enligt överenskommelse.

LEDARSKAPSUTVECKLING

»Vi är i ett stort behov av nya sätt att se på oss själv, på framtiden och på vår plats på jorden. Den förändringen börjar lika mycket i ett företags vision, som i individens vilja att förändras.«  

I mitt ledarskapsutvecklingsprogram  får du möjlighet att förstå din egen roll i företaget, dina drömmar och ditt ansvar. Du får möjlighet att förstå vilka dina styrkor egentligen är och vad som får dig att motverka det du vill skapa. Detta passar så väl för dig med anställda som dig som driver ett mindre företag, även ensamföretag. Programmet belyser företaget ur ett holistiskt och långsiktigt perspektiv.

Företag och organisationer som står inför en förändring eller som har en önskan att utvecklas kan ha stor hjälp av en utomstående som kan visa på långsiktiga och holistiska perspektiv. Workshops och individuella samtal för anställda kan ingå, likväl som bollplank i diskussioner om framtiden.

Kontakta mig via mail hello@leeseger.com eller mobil 070-63 12 659,
om du vill boka mig. Jag ser fram emot att höra från dig!

© Lee Seger 2019

Sommarworkshop – Ditt Magiska Jag om Förlåtelse

Välkommen på en workshop där vi tillsammans undersöker vad det innebär att vara magisk och hur vi dag för dag kan skapa ett glimrande liv för oss själva, jorden och allt annat levande. Fokus har vi denna gången på rätten att förlåta oss själva.

läs mer

Livsfilosofiskt forum i Malmö

Den 13 mars 19.00 - 21.00 håller jag min föreläsning Ett glimrande liv för Dig, Jorden och Allt annat levande! ”Vi är mitt uppe i ett svindlande äventyr och det mest makalösa med det är att vi inte bara förändrar våra egna personliga liv, utan även världen i sin...

läs mer

Meditation i Malmö

Välkommen till fyra livsbejakande meditationskvällar i Malmö, fyra torsdagar i rad. Under den här kursen har vi olika teman för varje träff. Vi BALANSERAR, HELAR, går djupare och EXPANDERAR och vi MANIFESTERAR inför framtiden.

läs mer

Daybyday Community

Daybyday Community är nu igång och du är varmt välkommen i för att inspireras, känna gemenskap och hitta vägar till det helande du behöver. Nya teman varje månad, ett ständigt växande bibliotek med meditationer, övningar och inspirerande texter. En distanshealing i månanden och förstås både daglig vägledning och Lees Vecka.

läs mer

Jämbördiga relationer

Om balans är årets huvudtema, som jag skrev om i förra krönikan, är det inte konstigt att våra relationer också behöver ses över. Balans handlar ju inte bara om att hitta en rytm som passar oss. Utan det handlar lika mycket om vilka människor vi omger oss med, och hur vår relation till dem ser ut.

läs mer

Dröm- och symboltolkning

En hel dag bland drömmar och symboler – kan det bli bättre? Att lyssna på sin vägledning, vare sig den kommer under natten eller i vaket tillstånd via tecken, synkronicitet eller samtal – gör livet makalöst magiskt. När vi tolkar, och det kan alla göra, får vi en djupare förståelse för vad som pågår i våra liv.

läs mer

Free Vägledning nr 1

2019 är ett perfekt år för att lämna gammalt tvivel bakom oss och istället, med en stor portion mod, öppna armarna för allt möjligt magiskt som kan komma att hända. En djupare förståelse för vad det innebär att vara människa kommer att hjälpa oss att återfå den inre balans som vi så länge saknat.

läs mer

Din intention för 2019 – specialsession

I denna session har vi under 45 min fullt fokus på vilka teman som kommer att gälla för dig under 2019. Genom att ringa in vad du vill förändra – vare sig det är att komma tillrätta med en känsla, en skada eller ett symtom, så gör vi upp en plan som hjälper dig att prioritera.

läs mer

Hur roligt får man lov att ha?

Workshopen Hela dig själv, var så fantastiskt rolig att ge. Närmare 20 fantastiska kvinnor dansar, helar, tolkar, bejakar och njuter. Och jag med dem. Den kraft som uppstår när kvinnor samlas i grupp är magisk och fullständigt makalös.

läs mer